Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Maoam, moze tam byt samozrejme spojenie. Mozog je jedna velka sietovita spongia, na jednom mieste do toho mierne pichnes a na druhom ti to vybuchne...vsak dobre vies.
Ano, Topamax je original, je aj kopa generik, nema uz patentovu ochranu. Ide len o to, ci sa hodi na tvoj typ epi. Takisto sa tam da dobre titrovat davka.
wheeeeeeeeeeeeeeej hned si to idem dat predpisat :DDDD, v utorok sa vidime tak ci tak s nim, tak medzi recou zavediem rec aj na pacientku Maoam :DDDD
tpch, suvisi moja epilepsia s castymi migrenami? teda je tam nejake spojenie?
a z topiramatu sa aj chudne! :-D
takisto sa pouziva aj profylaxia nizkymi davkami SSRI-najma paroxetin.
tpch, u nas to bezi pod Topamax, vraj na epi + migrenu, znie to super, musim mu to povedat.
nie, musim sa kuknut, co to je
ja uzivam kombinaciu gabapentin + keppra (levetiracetam)
Maoam, u nas hodne fici profylaxia topiramatom. Ked si pisala, ze mas epi, neuzivas aj topiramat?
lost, dnes je piatok, uz zasa... ja neviem tie dni letia, nechapem ako este ludia mozu mat energiu v piatok alebo cez vikend na nejake oslavy alebo zabavy
ja som bud uz stara alebo prilis groggy alebo neviem
tpch, ja mam totalny spankovy deficit, ficim cely den a spim tri hodiny a zasa dokola
tpch, neurolog mi dal naratriptan a zevraj skusime profylaxiu s ß-blokatorom ci co