Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
fakt?? no to by som sa aj ja nasmiala :-DDD
Skrinku s menom tpch som este nemala!
tpch, tak ak budem moct vysadit gabapentin+keppru+naratriptan a skocnim len na 1 topiramate, to by bol sen :DD
to si potom fakt bomba, ked vyriesis tuto situaciu :DDDD
ty si genialna!
ozaj, tpch, dnes som chytila normalne zachvat smiechu a konkretne, v ambulancii kartoteky, skrinky a este extra skrinky a na jednej bola menovka TPCH :DDDD neviem ake dokumenty v nej mal...ale bola to pecka :DDD
este nakonies skoncis na monoterapii :-D
To by bola uplne spicova idealna situacia...dovolme si snivat
tpch, presne tak, vela priestoru, to potrebuje kazdy introvert a ti 100%-ni masivne
tpch, si mi podobna v tomto :DD, viem presne, co myslis
ten topamax ma velmi potesil, prave si o nom citam
Maoam, ja tak isto. Sa divim, ze to s ujom tpch funguje, ale davame si vela priestoru.
maoam, mna to tiez priserne vycerapava. Preto trcim na nete, a nie v tlupe pseudokamosiek v nejakom pube..
a samozrejme este sama, hudba, kniha, spanok, potrebujem velmi vela casu len sama pre seba, inak mam hned naznaky burn-outu
tpch, ja si najlepsie oddychnem v spolocnosti cloveka, ktory je ako ja :D, vies tak vecer, dobry film, dobre jedlo, suchy humor, zapichy...:DDD
Ja tiez intro, aj ked to niekedy tak nevyzera. Aj ujo tpch je jasny intro, niekedy mam troska pocit, akoby siel mierne do Aspergera (ale len v naznakoch), dufam, ze toto citat nikdy nebude :-DD