Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
:D paranoja, aspon vidis preco vzdy trepem o atomovom bunkry :D no niekto beletrinky, niekto bunker :D obe su konieckoncov na B...
no a plavky, potom je tu este takato moznost : www.youtube.com
Laurina..
"A ja mam vzdy rezervu v tychto veciach co ak sa mi pokazi auto na nejakej odlahlej ceste"
tak vidis, toto je genialne :) tomu sa hovori obcas aj "bug out bag" tj. ruksak (alebo taska) kde mas veci na nepredvidatelne ale nie nemozne scenare :)
tak ano, v -29C by som dlho nevydrzal :D ale tak pocul som, ze smrt zamrznutim je prijemna :P tak sa nebudem stazovat :D
no vlakom som to inac robil podobne :) ale tak tam je to fakt gambling :D ked je vo vlaku menej ako vonku a vonku je -10 :D:D
ale to mas dobre, ty si das bundu ked sa ti pokazi auto a ja budem hladat a triet o seba palicky drevene , aby som zapalil ohen :D
a balerinky hmm.. to je normalne u zien, ci paranoja? :D ale ano no :) tak by to malo byt, ze clovek pokryje co najviac moznosti :)
Joj Lostik ale tak ked idem napr.vlakom alebo podobne tak sa naobliekam.
A ja mam vzdy rezervu v tychto veciach co ak sa mi pokazi auto na nejakej odlahlej ceste?A bude chumelica a minus 28?:-)
A ja NEBUDEM MAT BUNDU???
Ved prechladnem,dostanem chripku,zapal pluc!!!
To nie:-)
Ja aj v lete nosim v kabelke balerinky ak by sa mi naaaaaaaahodou zlomil v meste opatok:-)))
doteraz v saloch, bundacooo ? :D
ja osobne som celu zimu (okrem lyzovacky) bol prave v mikine :D
nechapem ako sa ludom moze chciet obliekat sa do bund atd :)
ved obzvlast ak mame taku dobu, ze sa da pohybovat "od dveri do dveri" tj, clovek prejde do garaze/50m na parkovisko a prejde x-mesteciek a dojde ku dverom,
na tych 15 sekund co budem mimo domu/auta sa mi to neoplati brat bundu :))
jedine ak vencim psa na viac ako 15minut a je menej ako -5C potom je to uz trochu extrem a aj ciapku treba :((( :D