Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

:D paranoja, aspon vidis preco vzdy trepem o atomovom bunkry :D no niekto beletrinky, niekto bunker :D obe su konieckoncov na B...

no a plavky, potom je tu este takato moznost : www.youtube.com

Laurina22

U mna je to asi paranoja ale tak asi sa tomu necudujes ved uz ma nejaky rocik poznas:-)hej dnes som zistila ze som uzivatelkou zdravia ROK:-)

Ako to rychlo leti vsak?

Ale tak ja si napr.aj k jazeru beriem nahradne plavky,co ak sa mi natrhne snurka na tych co mam oblecene?:-)))))

lost

Laurina..

"A ja mam vzdy rezervu v tychto veciach co ak sa mi pokazi auto na nejakej odlahlej ceste"

tak vidis, toto je genialne :) tomu sa hovori obcas aj "bug out bag" tj. ruksak (alebo taska) kde mas veci na nepredvidatelne ale nie nemozne scenare :)

tak ano, v -29C by som dlho nevydrzal :D ale tak pocul som, ze smrt zamrznutim je prijemna :P tak sa nebudem stazovat :D

no vlakom som to inac robil podobne :) ale tak tam je to fakt gambling :D ked je vo vlaku menej ako vonku a vonku je -10 :D:D

ale to mas dobre, ty si das bundu ked sa ti pokazi auto a ja budem hladat a triet o seba palicky drevene , aby som zapalil ohen :D

a balerinky hmm.. to je normalne u zien, ci paranoja? :D ale ano no :) tak by to malo byt, ze clovek pokryje co najviac moznosti :)

Laurina22

Joj Lostik ale tak ked idem napr.vlakom alebo podobne tak sa naobliekam.

A ja mam vzdy rezervu v tychto veciach co ak sa mi pokazi auto na nejakej odlahlej ceste?A bude chumelica a minus 28?:-)

A ja NEBUDEM MAT BUNDU???

Ved prechladnem,dostanem chripku,zapal pluc!!!

To nie:-)

Ja aj v lete nosim v kabelke balerinky ak by sa mi naaaaaaaahodou zlomil v meste opatok:-)))

lost

doteraz v saloch, bundacooo ? :D

ja osobne som celu zimu (okrem lyzovacky) bol prave v mikine :D

nechapem ako sa ludom moze chciet obliekat sa do bund atd :)

ved obzvlast ak mame taku dobu, ze sa da pohybovat "od dveri do dveri" tj, clovek prejde do garaze/50m na parkovisko a prejde x-mesteciek a dojde ku dverom,

na tych 15 sekund co budem mimo domu/auta sa mi to neoplati brat bundu :))

jedine ak vencim psa na viac ako 15minut a je menej ako -5C potom je to uz trochu extrem a aj ciapku treba :((( :D

lost

hmmm, normalne ze je jar uz :)
a to ma zevraj snezit v pondelok, niekto mi hovoril :D
ale minialne takto by to mohlo zostat :)

Laurina22

My to este ani nevnimame...Teraz cakame na statnice a az potom to poriadne olavime:-)))

Ale ano leti to neskutocnou rychlostou avsak...toto je zivot:-)