Potrebujem pomoc. Hľadám niekoho komu sa stalo niečo podobné ako mne. Len nedávno mi zomrel snúbenec, boli sme spolu 5 rokov, chceli sme dieťa, už sme vyberali meno. Je to obrovská bolesť, taká rana sa nezahojí nikdy. prosim ak ste niečo take zažili ozvite sa mi.
zomrel mi snúbenec
to ma moc mrzi, ale taketo reci ti pravdepodobne nepomozu. som si ista, ze mas okolo seba ludi, ktori ta potrebuju, mysli na nich, bud tu pre nich. zvladnes to, viem to. drzim ti palce.
To mi naozaj nesmierne luto. Ale na vsetko trapenie treba cas, nezabudnes sice, ale zmieris sa. Prosim, pamataj na to, ze treba mysliet na takych, ktori su tu este stale pre teba.
Matulka16 Stále máš pre koho žiť, na to pamätaj!
hlavne tým tvoj život nekončí, to si musíš uvedomiť, ešte ťa čaká veľa pekného
hm. Matulka treba si uvedomiť, že stále máš pre čo žiť. Pre koho. Stále proste by si mala hľadať to pekné v živote, čo ti robí radosť.
Ahojte prosím poraďte ako to zvládnuť lebo už nevládzem ďalej.
Ahoj niky3,
ja by som bola rada, keby som sa mohla s niekym kto to preziva porozpravat, lebo ostatni kto to neprezil ta nevie pochopit!!!
Skus mi dat tvoj mail, ja sa ti ozvem
anitram2 mas nejaky email? ak by si chcela mohli by sme si pisat, obom by nam to mozno trocha pomohlo
Ahoj niky3,
viem ta pochopit, lebo ja prezivam to iste.... Bola som so snubencom 9 rokov, jedno rano ti povie ako ta miluje a na druhy den je mrtvy a ty sa len pytas, ze preco on ????????????????????