Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa dostať do anorexie a bulimie?

Príspevok v téme: Ako sa dostať do anorexie a bulimie?
PaulínaTučná

Hlavu mám v poriadku, len chcem veľmi schudnúť,priateľ mi povedal, že sa mu nepáčim, a že ešte ak priberiem tak sa somnou rozíde, nechcem o neho prísť, lebo hoľúbim a priznávam, že odkedy sme spolu(4 roky)som pribrala mnoho mnoho kíl. Skúšala som tabletky, delenú stravu, diety, a nič. Prosím poradte mi ako nepočúvať hlavu a začať brutálne chudnúť, a nepočúvať žalúdok a nejesť...

jajka001_

napr su veci ktore sa mi pacia ale absolutne sa mi nehodia
a citim uplne taky pocit zufalstva ked chodim pomedzi tie vesiaky a nic sa mi nepaci :) ked konecne nieco najdem, skusim si to a nesedi mi to. potom si nieco nasilu kupim ked uz teda nakupujem a nie vzdy to aj nosim:)
ale s tohtorocnymi vianocnymi nakupmi som maximalne spokojna:) musim mat na to naladu, inak to nejde

ladida

ooooo,jajka,mas deti?potom odpovedaj!a ja som zostala stihla len preto,lebo mam zdravy metabolizmus.nedavam si totiz medzi jedlami 12 hod pauzu

Maoam

jajka: ja mam dobry odhad a vkus, pozriem a vidim, mne sedi 95% toho co si kupim perfektne

ladida: cojaviem, ak niekto chodi spavat o 21h a takych poznam vela, tak je to uplne OK si myslim, ja moju veceru este len jest budem, takze ja sa tymto neriadim

ladida

zaiatok obezity je dieta.mozno nie teraz,po tehotenstve pride nedostatok spanku a zajedanie chybajucej energie a stres...a chcem vidiet vsetky tie frajerky co po obede nejedia.. vas zivot,vasa volba

xy:)

jajka, vies najskor to pozrem na vesiaku a primeram.. potom rozmyslam ci ma vobec zmysel to skusat.. :D hlavne nech je to rychlo :D a nie, nemam veci, kt mi nesadnu.