Hlavu mám v poriadku, len chcem veľmi schudnúť,priateľ mi povedal, že sa mu nepáčim, a že ešte ak priberiem tak sa somnou rozíde, nechcem o neho prísť, lebo hoľúbim a priznávam, že odkedy sme spolu(4 roky)som pribrala mnoho mnoho kíl. Skúšala som tabletky, delenú stravu, diety, a nič. Prosím poradte mi ako nepočúvať hlavu a začať brutálne chudnúť, a nepočúvať žalúdok a nejesť...
Ako sa dostať do anorexie a bulimie?
Tak to je vážne chvályhodné, jesť mastné presolené chipsy pred spánkom a nie zeleninu!
napr su veci ktore sa mi pacia ale absolutne sa mi nehodia
a citim uplne taky pocit zufalstva ked chodim pomedzi tie vesiaky a nic sa mi nepaci :) ked konecne nieco najdem, skusim si to a nesedi mi to. potom si nieco nasilu kupim ked uz teda nakupujem a nie vzdy to aj nosim:)
ale s tohtorocnymi vianocnymi nakupmi som maximalne spokojna:) musim mat na to naladu, inak to nejde
ladida: kluuuud, mala si zly vikend?
ooooo,jajka,mas deti?potom odpovedaj!a ja som zostala stihla len preto,lebo mam zdravy metabolizmus.nedavam si totiz medzi jedlami 12 hod pauzu
jajka: ja mam dobry odhad a vkus, pozriem a vidim, mne sedi 95% toho co si kupim perfektne
ladida: cojaviem, ak niekto chodi spavat o 21h a takych poznam vela, tak je to uplne OK si myslim, ja moju veceru este len jest budem, takze ja sa tymto neriadim
xy,vdakabohu niekto s krvou v zilach!
nie kazdy zajeda nedostatok spanku :)
ja si vecer otvorim chipsy alebo tycinky, kto chce hladovat, nech hladuje, co uz..
zaiatok obezity je dieta.mozno nie teraz,po tehotenstve pride nedostatok spanku a zajedanie chybajucej energie a stres...a chcem vidiet vsetky tie frajerky co po obede nejedia.. vas zivot,vasa volba
jajka, vies najskor to pozrem na vesiaku a primeram.. potom rozmyslam ci ma vobec zmysel to skusat.. :D hlavne nech je to rychlo :D a nie, nemam veci, kt mi nesadnu.