Hlavu mám v poriadku, len chcem veľmi schudnúť,priateľ mi povedal, že sa mu nepáčim, a že ešte ak priberiem tak sa somnou rozíde, nechcem o neho prísť, lebo hoľúbim a priznávam, že odkedy sme spolu(4 roky)som pribrala mnoho mnoho kíl. Skúšala som tabletky, delenú stravu, diety, a nič. Prosím poradte mi ako nepočúvať hlavu a začať brutálne chudnúť, a nepočúvať žalúdok a nejesť...
Ako sa dostať do anorexie a bulimie?
vies co ja nakupujem len ked musim:) a mam take tie typicke strihy ktorych sa drzim, plus material moze byt len bavlna resp zmes bavlny a niecoho, umeliny neznasam
maoam, ja mam hm rada :D
jajka, su obchody, kde nikdy v zivote nic pre seba nenajdem, lebo mi nejde ten styl, hoci na moju velkost najdem hocico, ale proste mi to nepristane, obchody ako H&M alebo Orsay, to je pre mna take dost pipkovske oblecenie, bluzky, suknicky, kostymky,saticky, eeee bleeee :-DDD
najlepsie sa vzdy obleciem v obchodoch so sportovou modou alebo sportovou eleganciou pripadne streetwear, to mi sekne vzdy a uzasne, takze musis najst najprv seba aby si si zacala vsimat veci, ktore ti pristanu, asi si v nespravnych obchodoch... chod podla citu
Tuto Paulínke by som odporučila prejsť na zdravú stravu a hlavne šport, asi potrebuje schudnúť viac ako nejaké 3 kg, takže zmeniť všetko od základov a hlavne byť trpezlivá, vždy sa to dá. Držím palec
jajka co si rada na seba kupujes?
ladida: ved ok, nebud taka bojovo naladena :-DD
no tak, treba jest, ked je clovek hladny.. jest ale nie zrat, asi tak.
ja sa citim ako keby som este stale bola v puberte :) aj vkus mam taky posahany :)
maoam, nieco na tom bude
maoam,tak ked,tak jednoducho nepodporuj zbytocne otrepane reci o chudnuti. nejest pol dna..:) boha,nech sa odstahuje do afriky a pohopi,ze hlad nie je priatel cloveka
ladida: co sa ludi tyka, tak ja verim len malemu percentu, kedze 'vsetci pacienti klamu' ;-))
mne je jasne, ze zeny celkovo az na par svetlych vynimiek maju k sebe, svojmu telu a jedeniu posahany vztah, same poruchy jedenia, mensieho alebo väcsie rozsahu na kazdom kroku
mne je to jedno, co robia druhi, ja jem kedy mam hlad a co mi chuti