Ako sa dostať do anorexie a bulimie?

Príspevok v téme: Ako sa dostať do anorexie a bulimie?
PaulínaTučná

Hlavu mám v poriadku, len chcem veľmi schudnúť,priateľ mi povedal, že sa mu nepáčim, a že ešte ak priberiem tak sa somnou rozíde, nechcem o neho prísť, lebo hoľúbim a priznávam, že odkedy sme spolu(4 roky)som pribrala mnoho mnoho kíl. Skúšala som tabletky, delenú stravu, diety, a nič. Prosím poradte mi ako nepočúvať hlavu a začať brutálne chudnúť, a nepočúvať žalúdok a nejesť...

dana660xz

nerozumiem, ako môžeš niečo takéto chcieť? veď je to choroba na svete umierajú ľudia kvôli tomu. mám pre teba dve rady: 1.) daj sa vyšetriť 2.) nežer a cvič!

Milky

PaulínaTučná
Myslis ze to ultimatum ti dal, lebo sa chce s tebou rozist, alebo ta chce k niecomu dokopat? K niecomu, co ty sama nedokazes a nedohnala si ho k tomuto poslednemu kroku? K tomu, aby si nieco zacala robit?
Ak si chora, chod k lekarovi. Zistite, ze je ropucha v stitnej zlaze, spravite napravu.
Ak si nevies prikazat nejest a prezieras sa, ropucha je v tebe a treba zacat tam.
Ale zacat.
A pribrat mnoho a mnoho kil za 4 roky len tak nie je same od seba.
Skus s tym nieco robit a nie hadzat vinu iba na partnera. Skutocne si mozno partner mysli zle, ze chyba je v tebe.
Je na tebe ako sa zachovas. Budto sa postavis na nohy a dokazes ze nie, alebo budes hadzat vinu na ostatnych..

*inko

smajliqa 10:14- to je strasna sprostost...co z toho ked je uprimny, ked na nej lubi maximalne tak jej telesnu schranku? o dvadsat rokov jej povie, zlatko sorry si stara, vraskava, rob s tym nieco...ooo jasne, bude uprimny, no fasa a co teraz :) naco byt s takym, ked si moze najst niekoho, kto s nou bude spokojny aj s par kilami a nedostatkami? ved chlapov je na svete dost

"priateľ mi povedal, že sa mu nepáčim, a že ešte ak priberiem tak sa somnou rozíde"
on bude urcovat pravidla, nie? tam uz ani nejde o kila, ale o to, ze co si on o sebe mysli? ja by som nemohla byt s takym vychytralym chlapom, ktory sa povazuje za pupok sveta, br.

a mila paulina, tak k tej otazke ako sa dostat do anorexie a bulimie sa hadam ani nebudem vyjadrovat!!!!!

J111

Potom ťa tvoj priateľ nemiluje od srdca a je to blbosť, aby si s ním bola ďalej. Ak nie si samozrejme tlstá jak prasiatko:D a má na to dôvod.

zuzankaaa

Ahoj,
už veľmi dlho som tu nebola a ani ničím neprispela, lebo...pravdu povediac, chodila som sem v tom najhoršom a myslela som si, že mi toto fórum pomôže, no opak bol pravdou. Podvedome som sem chodila a zbierala nové rady ako sa lepšie a "kvalitnejšie" vygrcať a ako čo najdlhšie vydržať nejesť atď., atď. No ale to je jedno. O tom reč nie je. Sem tam sa sem idem pozrieť, no už veľmi dlho ma nič nezarazilo tak, ako príspevok od Teba. Skoro som sa rozplakala. Nerozumiem tomu, prečo chce byť niekto dobrovoľne chorý a vedome si zničiť život. Kvôli čomu ? Ak si myslíš, že budeš šťastnejšia, keď budeš mať o 5 alebo 20 kíl menej, tak si na veľkom omyle. Jasné, teraz si asi povieš, že ja neviem, o čom to je... Viem, veľmi dobre viem o čom to je. Celý môj život bol o tom, že som chcela schudnúť, že som sa cítila tučná, tlstá, hnusná... potom som raz objavila čaro grcania, potom nejedenia a už nebolo cesty späť. A keď si myslíš, že Tvoja tučnota Ti zničí Tvoj vzťah, tak nie, to by Ti zničila bulímia a anorexia.... Viem o čom hovorím. Neviem, či si vezmeš moje slová k srdcu, ale mohla by si aspoň zvážiť...
Netreba schudnúť, treba sa snažiť byť šťastná a spokojná s tým čo máš. Tým nechcem povedať, aby si nechudla. Jasné, choď si za tým, ale zdravou cestou. Toto je cesta do hrobu, ktorú si si vybrala. Môj terajší priateľ mi povedal (začali sme sa stretávať, keď som na tom bola fakt zle) : Ja som myslel, že o chvíľu umreš. Stále som len mindžovala na celý svet, všetko bolo zlé... Teraz ? Nič ma neštve, som šťastná a spokojná a to mám asi o 10 kíl viac. A 10 rokov som si grcala a nejedla. Takže asi tak.
Paulína, držím Ti veľmi palce! :-)

smajliQa

a rady typu: rozid sa s priatelom, nepocuvaj!!!
kazda tu narieka, ako by chcelamat uzasneho frajera a verneho a uprimneho, a ten tvoj je uprimny az dost... co ja by som za to dala.... samozrejme mam uprimneho frajera, le niekedy by teda mohol byt aj viac..... a radsejsi dava servitku pred usta...

sama si priznala ze za 4 roky si pribrala viac ako dost.,, ked s tebou zacal chodit, pritahovala si ho, a teraz mas neviem o kolko kil viac, tak je uprimny,a jasne ti povedal ze sa mu uz tak nepacis... schudni a budes tam kde na zaciatku...
vo vztahu je uprimnost dlezita, tak co riesis? dolezite je ze ta miluje, ale medzi dvoma ludmi musi byt aj pritahovanie, tak ho vlastnou vinou nestrat..

smajliQa

paulina
ja som na tejto stranke po dlhej dobe, a hned na prvu temu co som klikla, sa mi rozum zastavil... ty nevies o com hovoris,,,,
ak sa chce niekto dostat do anorexie sam od seba a vlastnou volou, tak musi byt hrozne hlupy...
alebo zufaly...
ty si asi zufala,,,,, ale az budes mat anorexiu, potom este len pochopis co je to ZUFALSTVO