Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozšírené póry - čierne bodky na nose

Príspevok v téme: Rozšírené póry - čierne bodky na nose
Katka54

Ahojte,

chcem sa spýtať, či niekto nemáte účinný prostriedok ako sa zbaviť "čiernych bodiek" na nose. Keď ich mám pod make-upom, tak je to OK, ale keď som odlíčená, tak je to katastrofa. Používam rôzne čistiace gély, čistiace prúžky,... Čierne bodky (už nie v takom rozsahu, ale predsa) mám aj na brade a aj v oblasti medzi obočím. Okrem toho ma trápia aj rozšírené póry pri nose smerom k lícam, brada, čelo.
Keď som chodievala ku kozmetičke, tak tá mi to len rozrýpala a celý týždeň sa mi potom šúpala kožička z nosa. A keď sa mi to konečne po neviem koľkých týždňoch zahojilo, tak bodky tam samozrejme boli opäť..:/

Ako sa toho môžem zbaviť?
Nejaká procedúra? Alebo?

Ďakujem.

linda_

ahojte chcela by som sa spytat ci mate nejake zarucene metody ktorimi si odstranujete cierne bodky? prosim nieco co fakt funguje... dakujeeem.

kaya 55

Čierne bodky, sú dost problém. Mala som ich na nose a a j na bokoch na licných kostiach. To bol fakt problém. Odporučím ti tak,určite odborné vyčistenie pleti. Ak je s tým problém tak použij náplasti na čierne bodky. Na trhu ich je vela od Nivei až po Purederm. Já som si oblubila s Piuredermu pretože sú s aloe vera a pokožku potom ukľudňujú, naviac za dobru cenu maš 6 nápastí. No a potom použij nejaké masky na stahnutie porov napríklad čistiaca maska s minerálmi z mrtvého mora a papája alebota je trošku drahšia kolagenová pleťová maska s časticami z časticami dreveného uhlia a bambusu je výborná na na kontrolu tvorby mazu a liečbu akné a čistí. Na trhu je vela takýchto produktov, píšem len o tych ktoré som vyskúšala.

Stoun

Cierne bodky ma trapili dlhsiu dobu.Skusal som mnoho metod ako sa ich podomacky zbavit no nic velmi nepomahalo...Navstivil som koznu ,ciernych bodiek a nedokonalosti som sa behom tyzdna zbavil.Stacil mi Vischy Normaderm na cistenie rano a vecer a Duac Gel,ktory je na recept na vecer.Dufam ,ze pomoze aj vam:)

Adrea

najlepšie je nepoužívať na čistenie pleti nič s obsahom alkoholu, je pravda že akné vysuší, ale tak isto aj spôsobuje ďalšie.

delphia

Kajka P, ten jogurt bol pre janku, ale vsak samozrejme ze neposkodi ani tebe ;)

dla toho co pises, mas normalnu az zmiesanu plet. mas nad 30?