trubka, ty si pekna trubka, co tu spamujes? zalol si vlastny diskusiu...chcela som si precitat nazory na tuto antikoncepciu a riesis tu vlastny problem? to kde sme???a teraz k veci... ja beriem softinelle, od jula tohto roku, prvy mesiac som mala spinenie, nebol to bohvieco ale hned potom to preslo, vraj je to normalne...ak lekar povie, ze si ju mas dat 4 abo 5 den pocas menstruacie, tak vraj preto, aby nebolo spinenie, tak som to citala na ceskych forach, kde kazdy normalne poradi a nezhadzuje ostatnych naokolo... softinelle mi zatial vyhovuje, na vahe som pribrala asi 3 kila, ale to preto, ze som mala statnice, poriadne som nejedla, a teraz som sa vratila spat na vahu,...jedine, co som si vsimla je ze mam naliate prsia, niekedy bolave...akne nemam ziadne...o tejto ATK som citala, ze niektorym zenam vplyva aj na psychiku - nevedia spat, casto su rozhadzane...no, neviem co je na tom pravdy.... co sa tyka ochrany, tak kazda zena je chranena aj pocas tych 7 dni, ked sa tabletky neberu! ...... tak pekny den, dufam ze som nejak pomohla mojimi skusenostami :)