chcem sa spytat ohladom antikoncepcie softinele , dnes mi ju gynekologicka predpisala,mate niekto skusenosti? Som po porode a pred tehotenstvom som brala novynette lenze mam uz dlhe roky problemy s pletou a nic mi nezabralo.gynekologicka mi doporucila softinelle nechcem stale menit AK ale vyskusam , mate skusenosti niektora?
Antikoncepcia Softinelle
Zdravím žienky!predám NuvaRing(antikoncepčné krúžka) 2ks,za veľmi výhodnú cenu.píšte na maja.s1@azet.sk
Kupim softinele. Pipipakitkova@gmail.com
Nemá náhodou niekto na predaj antiku Softinelle? ďakujem
charlieanthony1991@gmail.com
Ahojte,mam na predaj dve cele platka Softinelle,cena 15€.
filkova.a@gmail.com
mam na predaj mesacne balenie softinelle. cena 9 e. merry6x@azet.sk
Beriem Softinelle asi 3 roky a nikdy som nemala ani len najmenšie problémy.Odporúčam
ahojte...chcem sa opýtat...beriem antikoncepčné tabletky softinelle...a mám taký menší..teda skôr obrovský problém...zabudla som si vziat zopár tabliet a s partnerom sme si viackrát nedali pozor...je veľká pravdepodobnosť, že môžem byť tehotná???
Ahojte baby, beriem Softinelle asi pol roka a teraz som si nedala 7dnovu pauzu, lebo som nechcela dostat kramy, ale ony mi aj tak prisli...neviete, cim to moze byt?
Ako tak vidím na každého tie tabletky zaberajú inak a ja si potom všímam na sebe veci, ktoré som mala aj predtým a stresujem :)Mala som strach z tých nepriaznivých účinkov a zatiaľ mám práve opačne, napríklad problémy zo spánkom :D a ja zas musím povedať, že nikdy som tak nemohla spať ako teraz :D aj ked beriem len šiestu tabletku ale nejak to zaberá :D Uvidíme čo bude ďalej :D