Dobry den,
myslim, ze mam uz dlhsie problem so svojou sexualitou a neviem ako to vyriesit, kazi mi to partnersky vztah...
V zivote som mala iba malo sexualnych skusenosti s ludmi, v podstate milovanie som zazila len s svojim priatelom. Sme spolu uz pat rokov a vsetko je stale rovnake, kedysi som bola zalubena a sex s nim sa mi pacil, no teraz je to nuda, bez vasne, korenia, aj ked sa ja prezleciem do erotickeho pradla, je to stale o tom istom, tie iste polohy, ta ista miestnost, podobny priebeh. Mam 23 rokov a nechcem svoju mladost prezit nudou, no partnera nechcem opustit. Chyba mi vzrusenie, som z toho velmi nestastna. A zacinam citit, ze preto svoju sexualitu v sebe potlacam a nechcem si priznat, ze takto som nestastna... Podvedome citim, ze potrebujem novy zazitok, no vedome robim hociake ine cinnosti a hovorim si, ze tento stav niekedy snad prejde... Neviem sa dalej pohnut....ma niekto podobnu skusenost??
Zhasnuta iskra, nuda pri sexe a moj problem so sexualitou...
hmmm... co ti poviem stereotyp je asi v kazdom vztahu...
az sa lubite tak sa to da prekonat az nie tak to bude len zbytocne natahovanie...
ved ja to chcem zachranit a dat dokopy a myslim, ze aj on, lenze neviem co robit :( proste bojim sa toho, ze naozaj to uz nebude po fyzickej stranke fungovat, sme spolu kazdy den,stale sa vidime, a zavladol stereotyp :(
uz 5 rokov... no a ako to bude ked budete manzelia...
daleko este do 50tky, 60tky :-)
asi to je normalne, ze po rokoch to straca stavu ale je to len take ako si to sama alebo sami urobite.
az chces zmenu musite pre to nieco urobit - obaja :-)
aj ja to znasam velmi zle...:/ a aj on... otvorene sme sa o tom nebavili, mam z toho stres a bojim sa rozchodu, no zaroven tento stav ma/nas nici...:( on je liberalny a ja nie som uplne proti nejakemu spolocnemu novemu zazitku, o tom sme pokecali, ale osobne sa skor bojim toho, ze on ma uz nepritahuje vobec :( ale mam ho velmi rada a zijem s nim v jednom byte...