Zhasnuta iskra, nuda pri sexe a moj problem so sexualitou...

Príspevok v téme: Zhasnuta iskra, nuda pri sexe a moj problem so sexualitou...
nikol.la

Dobry den,
myslim, ze mam uz dlhsie problem so svojou sexualitou a neviem ako to vyriesit, kazi mi to partnersky vztah...
V zivote som mala iba malo sexualnych skusenosti s ludmi, v podstate milovanie som zazila len s svojim priatelom. Sme spolu uz pat rokov a vsetko je stale rovnake, kedysi som bola zalubena a sex s nim sa mi pacil, no teraz je to nuda, bez vasne, korenia, aj ked sa ja prezleciem do erotickeho pradla, je to stale o tom istom, tie iste polohy, ta ista miestnost, podobny priebeh. Mam 23 rokov a nechcem svoju mladost prezit nudou, no partnera nechcem opustit. Chyba mi vzrusenie, som z toho velmi nestastna. A zacinam citit, ze preto svoju sexualitu v sebe potlacam a nechcem si priznat, ze takto som nestastna... Podvedome citim, ze potrebujem novy zazitok, no vedome robim hociake ine cinnosti a hovorim si, ze tento stav niekedy snad prejde... Neviem sa dalej pohnut....ma niekto podobnu skusenost??

User_37597

Adam prepac ale nechcela som sa ta dotknut preto som ta tam ani nepisala.vies ono vsetci tu uz vedia ze ty mavas s priatelkou 5 hodinovy sex a vystriedas kazdu minutu jednu inu pomocku a dokazes jej privodit uzasny mokry orgazmus :D nebojsa vsetci to vedia :)

AdamKrt

bibisa Dnes 13:43 - coze chlap nedokaze kupit ? Hovor za seba a svojho priatela. Ja mam vybavu hadam, jak polovica sexshopu a i tak musim povedat, ze vacsina hraciek je len taky cajicek. Nie kazdy chlap ma fantaziu hupacieho konika.

muchacc

Nikol.a:
rozid sa so svojim priatelom!!
Nie pre ten problem, co tu pises, ale preto, ze tuzis po nevere!
Nie je to tvoj priatel, alebo - ty si nezasluzis aby ta s nim davali dokopy!

1. ked nevies s frajerom komunikovat a povedat mu, co by ta "rajcovalo" tak nie je co riesit.

Ty by si bola rada, keby ta tvoj priatel podvadzal? A ty sa chystas urobit to iste jemu. Nemas voci nemu ziadnu uctu, tak by si mala mat aspon tu mudrost sa s nim rozist. Vies, citit sa dospelou vo vztahu nie je len o roztahovani noh. Ale aj o komunikacii a hladani kompromisou medzi vami dvoma a nie tahani dalsieho cloveka.

Ked budes sama (bez priatela), potom si uzivaj a hladaj to vzrusenie kade tade.
Len vedz, ze nech si s kymkolvek, vzdy ale vzdy pride stereotyp (do hociakej cinnosti). Zalezi len na vas dvoch, kedy to postrehnete a kedy to zmenite.

Nie si dospela, nehraj sa na dospelu. :(

Alexxxman

ajjaja ->
priatelka je ako tak celkom inteligentna, s milenkami by som si nevedel najst spolocnu rec. som s nimi kvoli sexu a kvoli tomu ze su na pohlad pekne, niektore az velmi pekne ale zas ked otvoria usta tak to su len same kraviny typu oblecenie, kozmetika a podobne.

no a s priatelkou vieme rozobrat aj hlbsie temy. ale niekedy na seba bud nemame naladu alebo ona nemoze kvoli skole no a tak. inac je to dobre dievca.
a je aj reprezentativna ze viem ze ked niekam idem tak ma nestrapni nejakymi trapnymi vtipmi alebo nejakymi detskymi recami o superstar a podobne.

ja sa nestazujem mne to vyhovuje tak ako to je cele

ajjaja

Alexxxander, no tak to si ma prekvapil s tým vekom ... Trošku nechápem, načo máš potom priateľku?? Tak si užívaj s babami len na sex, načo máš normálny vzťah?? Toto mi, prosím, vysvetli :)
Ja to pochopím vo vzťahoch, kde sú partneri spolu xy rokov, v manželstvách kde sú deti a nie vždy je rozvod jednoduchý, kde sa majú problém aj normálne porozprávať, nieto ešte sexovať ... ok, vtedy to neodsudzujem, ale toto ... hm ... zvláštne :)