Dobry den,
myslim, ze mam uz dlhsie problem so svojou sexualitou a neviem ako to vyriesit, kazi mi to partnersky vztah...
V zivote som mala iba malo sexualnych skusenosti s ludmi, v podstate milovanie som zazila len s svojim priatelom. Sme spolu uz pat rokov a vsetko je stale rovnake, kedysi som bola zalubena a sex s nim sa mi pacil, no teraz je to nuda, bez vasne, korenia, aj ked sa ja prezleciem do erotickeho pradla, je to stale o tom istom, tie iste polohy, ta ista miestnost, podobny priebeh. Mam 23 rokov a nechcem svoju mladost prezit nudou, no partnera nechcem opustit. Chyba mi vzrusenie, som z toho velmi nestastna. A zacinam citit, ze preto svoju sexualitu v sebe potlacam a nechcem si priznat, ze takto som nestastna... Podvedome citim, ze potrebujem novy zazitok, no vedome robim hociake ine cinnosti a hovorim si, ze tento stav niekedy snad prejde... Neviem sa dalej pohnut....ma niekto podobnu skusenost??
Zhasnuta iskra, nuda pri sexe a moj problem so sexualitou...
Adam prepac ale nechcela som sa ta dotknut preto som ta tam ani nepisala.vies ono vsetci tu uz vedia ze ty mavas s priatelkou 5 hodinovy sex a vystriedas kazdu minutu jednu inu pomocku a dokazes jej privodit uzasny mokry orgazmus :D nebojsa vsetci to vedia :)
Alexxxman, ty nosis kondom aj na ustach?
Alexxxman Dnes 15:19 - ty nemas priatelku. Ty mas len osoby, ktore zneuzivas.
bibisa Dnes 13:43 - coze chlap nedokaze kupit ? Hovor za seba a svojho priatela. Ja mam vybavu hadam, jak polovica sexshopu a i tak musim povedat, ze vacsina hraciek je len taky cajicek. Nie kazdy chlap ma fantaziu hupacieho konika.
Alexxxander ty si daky mudry, aby si raz na to nedoplatil... pamataj na to!
nikol.la ->
este jedna dobra rada.
nevsimaj si moralistov ;)
ak je toto vo veku 23r., rozchod...to nema ziadny vyznam
Nikol.a:
rozid sa so svojim priatelom!!
Nie pre ten problem, co tu pises, ale preto, ze tuzis po nevere!
Nie je to tvoj priatel, alebo - ty si nezasluzis aby ta s nim davali dokopy!
1. ked nevies s frajerom komunikovat a povedat mu, co by ta "rajcovalo" tak nie je co riesit.
Ty by si bola rada, keby ta tvoj priatel podvadzal? A ty sa chystas urobit to iste jemu. Nemas voci nemu ziadnu uctu, tak by si mala mat aspon tu mudrost sa s nim rozist. Vies, citit sa dospelou vo vztahu nie je len o roztahovani noh. Ale aj o komunikacii a hladani kompromisou medzi vami dvoma a nie tahani dalsieho cloveka.
Ked budes sama (bez priatela), potom si uzivaj a hladaj to vzrusenie kade tade.
Len vedz, ze nech si s kymkolvek, vzdy ale vzdy pride stereotyp (do hociakej cinnosti). Zalezi len na vas dvoch, kedy to postrehnete a kedy to zmenite.
Nie si dospela, nehraj sa na dospelu. :(
ajjaja ->
priatelka je ako tak celkom inteligentna, s milenkami by som si nevedel najst spolocnu rec. som s nimi kvoli sexu a kvoli tomu ze su na pohlad pekne, niektore az velmi pekne ale zas ked otvoria usta tak to su len same kraviny typu oblecenie, kozmetika a podobne.
no a s priatelkou vieme rozobrat aj hlbsie temy. ale niekedy na seba bud nemame naladu alebo ona nemoze kvoli skole no a tak. inac je to dobre dievca.
a je aj reprezentativna ze viem ze ked niekam idem tak ma nestrapni nejakymi trapnymi vtipmi alebo nejakymi detskymi recami o superstar a podobne.
ja sa nestazujem mne to vyhovuje tak ako to je cele
Alexxxander, no tak to si ma prekvapil s tým vekom ... Trošku nechápem, načo máš potom priateľku?? Tak si užívaj s babami len na sex, načo máš normálny vzťah?? Toto mi, prosím, vysvetli :)
Ja to pochopím vo vzťahoch, kde sú partneri spolu xy rokov, v manželstvách kde sú deti a nie vždy je rozvod jednoduchý, kde sa majú problém aj normálne porozprávať, nieto ešte sexovať ... ok, vtedy to neodsudzujem, ale toto ... hm ... zvláštne :)