Dobry den,
myslim, ze mam uz dlhsie problem so svojou sexualitou a neviem ako to vyriesit, kazi mi to partnersky vztah...
V zivote som mala iba malo sexualnych skusenosti s ludmi, v podstate milovanie som zazila len s svojim priatelom. Sme spolu uz pat rokov a vsetko je stale rovnake, kedysi som bola zalubena a sex s nim sa mi pacil, no teraz je to nuda, bez vasne, korenia, aj ked sa ja prezleciem do erotickeho pradla, je to stale o tom istom, tie iste polohy, ta ista miestnost, podobny priebeh. Mam 23 rokov a nechcem svoju mladost prezit nudou, no partnera nechcem opustit. Chyba mi vzrusenie, som z toho velmi nestastna. A zacinam citit, ze preto svoju sexualitu v sebe potlacam a nechcem si priznat, ze takto som nestastna... Podvedome citim, ze potrebujem novy zazitok, no vedome robim hociake ine cinnosti a hovorim si, ze tento stav niekedy snad prejde... Neviem sa dalej pohnut....ma niekto podobnu skusenost??
Zhasnuta iskra, nuda pri sexe a moj problem so sexualitou...
ajjaja ->
v decembri som mal 23
bibisa ->
no samozrejme ze bez kondomu ani do potravin by som nesiel.
dajme tomu ze su to rozne dievcata ktore ma pritahuju po fyzickej stranky.
kamaratkami su len do istej miery. nikdy sa im nezverujem s obobnymi vecami ani nikdy nemiesam vztahy. pacia sa mi a im sa pacim ja a to staci.
co sa tyka lekarov tak tych navstevujem pravidelne ale nie teraz cielene kvoli prevencii z pohlavnych chorob aj ked aj kvoli tomu z casti ale aj vseobecne kvoli prevencii proti vsetkym infekciam.
Samozrejme ked je clovek chori, tj chripka angina nachladenie tak neodporucam sexovat len tak halabala :)
lulu22 ->
tak zivot by bol nuda, vies nie vzdy mas chut na tu istu veceru.
dakujem za "obdiv" a len dodam ze by mi nevadilo ak by moja partnerka mala milencov (mozno aj ma, neviem fakt), ked sa dodrziavaju iste zasady kt. som spomenul vyssie aj nizsie tak nie je problem.
Alexander, tak toto by zaujímalo aj mňa.
Ono poznám dvoch takých chlapov.. jeden, kolega, má 5ročný vzťah, peknú usmiatu babu, ale už vyše roka má potrebu mať aj iné ženy, lebo ževraj je to už stereotyp, mať tak dlho jednu ženskú-jeho výhovorka :) a pritom oni spolu ani nebývali a teraz dokonca ona robí mimo SR a chodí domov len na víkend.. a pritom napr.na fb píše ako je šťastný, že má tu svoju a pod, ale pritom keby každý vedel aký je..
a ďalší príklad v tomto prenášaní pohl.chorôb.. kolegyňa nedávno zistila, že čo mala priateľa (resp.skôr niečo viac ako milenec) 2 roky, tak on medzitým stíhal ďalšie 3ženy.. a zistila to vlastne tak, že mala nejaké ženské problémy..a nebola jediná :D sa jej aspoň oči otvorili :)
"obdivujem" chlapov, ktorí stíhajú svoju ženskú a ešte aj milenky..
Alexxxander
nieze by mi to nejak osobnostne vadilo ale za toto moc niesom ;)
ty si ho pichaj trebars aj do ula :D ale podla mna ze k.rvit ju nemusis teraz :D
a mohol by si nam aspon povedat ako to funguje.ci pouzivas kondom.kedy sa stretavas s tou kopou mileniek a ci su tie milenky nahodne stretnutia alebo dohodnute "kamaratky".ci si uz podstupil nejake tie testy na pohlavne choroby a ci ti to nepride blbe taketo riziko prenasat aj na svoju "stalejsiu" partnerku :)
Alexxxander, predpokladám že nemáš okolo tých 23 rokov, že? :)
bibisa ->
no a preto mam partnerku aj milenky :D
proste jedna zenska nestaci.
takisto ani jeden chlap nestaci :D
chcela som napisat ze po sexualnej stranke to bolo rovnakie nie nefungovalo :D
o com sa bavite?
stereotyp?uvedomuje si niekto z vas tu ze ten stereotyp zazije kazdy z vas a vzdy?je uz len na vas ci sa vam ten stereotyp bude pacit a zotrvate v tom vztahu alebo nie a ukoncite to bud vy alebo on/ona.
tu sa riesi sex.nepaci sa ti to?hnusi sa ti to?nebavi ta to?mas sancu to skoncit a skusit nieco ine ale ja ti garantujem ze ked chces niekoho ineho len pre toto lebo to po sexualnej stranke nefungovalo, ver ze ten dalsi bude bud debil a dobry v posteli alebo opacne.nemyslim si ze sa ti to svojim sposobom "nevrati" ze uvazujes nad rozchodom alebo mozno aj milencom vdaka tomu ze v posteli to je stale rovnake.
mimochodom ty si zena.ty mas byt ta aktivnejsia a vymyslat nieco nove.hry,pomocky.ver mi ze chlap dokaze len jedno-navliect zenu to latexu a urobit sa rychlejsie ;)
nikol.la ->
praveze zeny to maju vzdy vacsinou lahsie, kedze nebudes to musiet financne tahat toho milenca teda.
pravdepodobne bude mat aj byt takze budete u neho.
cize koniec koncov len zlizes smotanu, zeny to maju v tomto ovela lahsie ako muzi ked si hladaju milenku.
ovsem vacsinu mileneckych vztahov zas pokazia zeny. kvoli ich vacsiemu emocnemu vypatiu alebo ako to nazvat.