Dobry den,
myslim, ze mam uz dlhsie problem so svojou sexualitou a neviem ako to vyriesit, kazi mi to partnersky vztah...
V zivote som mala iba malo sexualnych skusenosti s ludmi, v podstate milovanie som zazila len s svojim priatelom. Sme spolu uz pat rokov a vsetko je stale rovnake, kedysi som bola zalubena a sex s nim sa mi pacil, no teraz je to nuda, bez vasne, korenia, aj ked sa ja prezleciem do erotickeho pradla, je to stale o tom istom, tie iste polohy, ta ista miestnost, podobny priebeh. Mam 23 rokov a nechcem svoju mladost prezit nudou, no partnera nechcem opustit. Chyba mi vzrusenie, som z toho velmi nestastna. A zacinam citit, ze preto svoju sexualitu v sebe potlacam a nechcem si priznat, ze takto som nestastna... Podvedome citim, ze potrebujem novy zazitok, no vedome robim hociake ine cinnosti a hovorim si, ze tento stav niekedy snad prejde... Neviem sa dalej pohnut....ma niekto podobnu skusenost??
Zhasnuta iskra, nuda pri sexe a moj problem so sexualitou...
nikol.la, nemyslím, že nejaké " spestrenie " je riešenie pre mladú 23 ročnú babu. Myslíš, že jedno spestrenie ti pomôže?? Alebo budeš žiť vo vzťahu, kde nie si na 100% spokojná a mať bokovky?
lenze my spolu byvame... a on pracuje z domu a ja studujem, takze tiez nie som stale prec z domu/mesta.
Inak si rozumieme, sme super 'kamosi', partneri, spolocnici, len nie milenci.
ja naozaj uvazujem o nejakom novom zazitku s niekym inym na spestrenie, no som zvedava ako niekoho vhodneho najdem... nie je to tak jednoduche podla mna.
doubledog
-> to si jej neporadil ...
obkukany partner to je ako jedlo v mekaci, ci ho konzumujes na slovensku, v rakusku alebo v amerike stale ma rovnaku chut
nikol.ja: to je najvacsia hlupost zblizovat sa s milencom ... ak sa chces s niekym zblizovat ukonci vztah a zacni si hladat novy.
milenec je na odreagovanie a sexovanie ma byt pre teba atraktivny a ma vediet sexovat.
ak tieto zasady porusis a budes ho spoznat 100 eura na to ze sa do neho zalubis a bude to este viac na nic ako to je.
poradilo mi to uz viacero ludi, lenze j ani neviem kde by som hladala, lebo na jednorazovky nie som a cloveka, s ktorym sa initimne zblizim chcem poznat.
no lenze ako prekonat stereotyp? neverim, ze som jedina s tymto problemom...u mna je to uz akutne, lebo som to dlho odkladala a nechcela s nikym riesit, no uz potrebujem nazoaj radu, hocico
Najlepsie rada: najdi si milenca ;)