Ahojte. Volam sa Simona, mam 29 rokov. Vzdy som si vedela poradit a hlavne aj ostatnym. Avsak...s mojim terajsim manzelom Marekom som sa zoznamila na jednej akcii pred 10 rokmi, zacali sme spolu chodit a zobrali sme sa po 6 rokoch. Deti este nemame. Po case zistujem, ze Marek je nehorazny klamar, ohovarac, zaletnik a pod. Uz pocas nasho chodenia sme sa navzajom podviedli, avsak ja iba raz, on vsak chodil naraz s dvomi dievcatami(ja a milenka), dokonca ju predstavil aj rodicom. Kedze som z Nitry a on z Banskej Bystrice, tak to bolo mozne. Ja som studovala v Nitre, on robil v Blave a predtym som sa telefonicky nekontaktovala so svokrovcami, takze som nevedela, ze si ju vodi do Bystrice a spava aj so mnou aj s nou. Aj jeho kamarati o tom vedeli, ale nepovedali mi to, jasne, drzali pri nom, ale mysleli si o nom svoje. Na dovolenku isiel so mnou, milenke povedal, ze s kamaratmi. Milenka nevie doteraz, ze mal aj mna. Mali sme potom chvilu prestavku, ale dali sme sa opat dokopy, ale prestala som mu verit, som podozrievava, je provokater a dava mi stale nejake zamienky na provokovanie. Kedze byvam uz v Banskej Bystrici a nikoho tam nepoznam, pripadam si dost sama a zistujem, ze ma ani nezoznamil s kamoskami, iba s rodinou a par znamymi. Stale mu zvonia telefony a zistujem, ze klame a klame a klame a ja robim potom vysluchy. Mam sa porozpravat aj s jeho kamaratmi a trosku to usmernit v moj prospech, lebo mam dojem, ze mna poznaju len z jeho rozpravania a neopisuje ma v ruzovych farbach. Alebo mam radsej takticky mlcat, avsak, nikto iny okrem mna sa ma nezastane, nakolko som tu sama. Je ticho zakerny, vsetko zvaluje na mna a nikdy si neprizna chybu, nikdy. Rozmyslam aj, ze sa vratim do Nitry. Ako dalej, poradte. Mam byt trpezliva a zvolit nanho nejaku taktiku, aby si ma viac vsimala alebo mam byt razna a mysliet viac na seba. Ale chcem to vyhrat a pritiahnut si ho aj jeho znamych na svoju stranu. Ako sa mam spravat, aby som to vyhrala? Inak som( podla inych) sympaticka, mlada a sexi zena, vs vzdelana. On je vsak moj problem. Ako dalej? Dakujem za odpovede.
Ako by ste zareagovali?
adriana ma pravdu!!!!!!!!!!plne snou suhlasim,myslim,že lepšiu radu,už nedostaneš.
Ahoj simona. no po precitani pribehu sa mi zda, ze ho milujes a chces o neho bojovat. Ako to,ze sa porozpravas s jeho kamaratmi tak toho velmi nevyriesis..skus byt takticka ako si pisala ale razna zaroven, nejake spolocne zaujmy prevadzat, navrhnut vylet s nim aj jeho kamaratmi, vsetko toto mu povedz ze chces byt sucastou jeho zivota, poznat jeho kamaratov, ze ved sa tu citis sama a potrebujes spolocnost..a pokial to on odmieta, a stale ti bude klamat a zavadzat ta..tak ver, ze to ma taky charakter (resp.bezcharakter) a ten nezmenis..a az tak velmi ta nemiluje.
a skus sa spravat sebaisto a sebavedomo, mat svoj nazor, "nezobat mu z ruky"- nech si neni tebou prilis isty...chlap ktory si je svojou zenou prilis isty,ze vie ze si moze hocico dovolit, si ju prestane vazit a sprava sa k nej povysene.aspon taku mam skusenost z rodiny.
ahoj.je to situacia ako z nejakeho filmu.sama musiš najlepšie vediet,či ti stoji vobec zato,aby si bojovala.podla toho čo pišeš nieje až taky užasný,ak klame,ohovara ta a robi steba najaku chuderku,čo niesi stači si prečitat čo pišeš a da sa vycitit aka vlastne si.osobne si myslim,že maš na lepšieho chlapa ktory by si ta važil a ktory by ta uprimne miloval.takyto trojuholnik nema cenu ani zmysel.budeš sa len trapit a milenka tiež.možno je tiež taka naivna,že mu papa navnady,ako rybka z hačika a v podstate nemusi to byt zla žena,ale len obet,ako si ty.skus sa snim otom porozpravat.kamaratov by som do toho netahala.musis to zvladnut a byt silna.v takomto probleme sa ražko davaju rady!jednoznačne sa musiš snim porozpravat narovinu.