Ahojte. Volam sa Simona, mam 29 rokov. Vzdy som si vedela poradit a hlavne aj ostatnym. Avsak...s mojim terajsim manzelom Marekom som sa zoznamila na jednej akcii pred 10 rokmi, zacali sme spolu chodit a zobrali sme sa po 6 rokoch. Deti este nemame. Po case zistujem, ze Marek je nehorazny klamar, ohovarac, zaletnik a pod. Uz pocas nasho chodenia sme sa navzajom podviedli, avsak ja iba raz, on vsak chodil naraz s dvomi dievcatami(ja a milenka), dokonca ju predstavil aj rodicom. Kedze som z Nitry a on z Banskej Bystrice, tak to bolo mozne. Ja som studovala v Nitre, on robil v Blave a predtym som sa telefonicky nekontaktovala so svokrovcami, takze som nevedela, ze si ju vodi do Bystrice a spava aj so mnou aj s nou. Aj jeho kamarati o tom vedeli, ale nepovedali mi to, jasne, drzali pri nom, ale mysleli si o nom svoje. Na dovolenku isiel so mnou, milenke povedal, ze s kamaratmi. Milenka nevie doteraz, ze mal aj mna. Mali sme potom chvilu prestavku, ale dali sme sa opat dokopy, ale prestala som mu verit, som podozrievava, je provokater a dava mi stale nejake zamienky na provokovanie. Kedze byvam uz v Banskej Bystrici a nikoho tam nepoznam, pripadam si dost sama a zistujem, ze ma ani nezoznamil s kamoskami, iba s rodinou a par znamymi. Stale mu zvonia telefony a zistujem, ze klame a klame a klame a ja robim potom vysluchy. Mam sa porozpravat aj s jeho kamaratmi a trosku to usmernit v moj prospech, lebo mam dojem, ze mna poznaju len z jeho rozpravania a neopisuje ma v ruzovych farbach. Alebo mam radsej takticky mlcat, avsak, nikto iny okrem mna sa ma nezastane, nakolko som tu sama. Je ticho zakerny, vsetko zvaluje na mna a nikdy si neprizna chybu, nikdy. Rozmyslam aj, ze sa vratim do Nitry. Ako dalej, poradte. Mam byt trpezliva a zvolit nanho nejaku taktiku, aby si ma viac vsimala alebo mam byt razna a mysliet viac na seba. Ale chcem to vyhrat a pritiahnut si ho aj jeho znamych na svoju stranu. Ako sa mam spravat, aby som to vyhrala? Inak som( podla inych) sympaticka, mlada a sexi zena, vs vzdelana. On je vsak moj problem. Ako dalej? Dakujem za odpovede.
Ako by ste zareagovali?
Ak chces mozme pokecat aj inokedy,lebo bezim do mesta moj mail je michela28@post.sk a dam ti nejake triky,som v tom uz zbehla ;o)) A pokecame aj viac.Papa zatial
Uz som skusala aj s telefonatmi. Ked telefonujem, pride za mnou a zacne mi robit opicky, aby som nemohla telefonovat alebo inokedy utrusi poznamku, ci mi zas volaju nejaky kamosi a co stale telefonujem.Cize trochu ziarlivy je, ale nedava to velmi najavo. A ked idem von(je pravda, ze to tu este velmi nepoznam a nechodim az tak casto), tak sa spyta, pripadne ma tam este zavezie. Pride aj do roboty pre mna. Ale ziarlive sceny mi nerobi, je chladas. Ake mate triky na provokaciu, mna uz napadlo hocico.
Simonka
A mozem sa opytat v akej sfere pracujes?Stretavas sa tam s chlapmi?Ja by som to urobila asi takto,urobila by som velky nakup,poprosila kolegu aby ma odviezol domov a zavolala manzelovi ay ma cakal pred cinzakom,ze mam vela veci a potom by si videla reakciu ;o)
adriana
No pamatam jasne,Michalik.Tak to by bolo zaujimave keby to bol jeden a ten isty..
A simonka ked ides niekde von a tak, tak sa potom vypytuje ze kde si bola a s kym, ci aj on trocha ziarli na teba..alebo si mu uplne lahostajna?to len, ze ci by na tie telefonaty ziarlil a spozornel by, alebo by mu to bolo jedno...
Michalla 9...pocuj pamatas si aj priezvisko toho tvojho byvaleho Mariana z Bystrice...?ja len, ze kamoska chodila s podobnym chrapunom z BB. a tiez to bol Marian..reku ci nie ten isty?...:-)))
Michallka, toto presne robim, zacala som cvicit, chodit s kamoskami von(podotykam, ze to robim pre seba, nie kvoli nemu). Niekedy sa o to zaujima, ale niekedy vobec(ked ma svoje zaujmy). Najlepsie by bolo, keby ma videl s inym muzom:o), aby si uvedomil, koho pri sebe ma. Uz sa mu ani neozyvam sama, cakam na jeho telefonat, lebo si potom namysla, ci ho nahodou nekontrolujem (velmi jesitny). Ma pocit, ze ho kontrolujem, ale uz ma to prestalo bavit, nakolko nie som stopovaci pes a vycerpava ma to(podotykam, ze mu kladiem normalne otazky, bezny rozhovor, ale pri jeho jesitnosti,to berie uplne inac, narcista). Teraz som sa mu neozvala 2 dni,nakolko je na sluzobke. Ja viem byt dost tvrda, ale neviem, ci je to spravne. Ma rad, ked sa onho viac zaujimam, imponuje mu to, ale nerobim to casto, kvoli jeho jesitnosti. Chcem mu proste dokazat, ze ma doma vynimocnu osobku a ked si to uvedomi...moze byt aj neskoro...
Nevola sa ten tvoj nahodou Marian,lebo presne to sedi na toho mojho byvaleho.Ale nie..No ak to chces nejakym sposobom fakt zachranit tak to musis v prvom rade zapracovat sama na sebe.Zacni sa viac o seba zaujimat a starat,neviem sice ci niekam chodis alebo tak ale viem,ze v BB si vies zohnat osobneho trenera v tom vasom velko fitku,tak trebars si ho raz za tyzden alebo raz za dva tyzdne zaplat,aj ked to nemusis potrebovat koli postave ale koli dobremu pocitu,zacni chodit na aerobik,do plavarne a obcas si choj sadnut ked tak aj sama niekam na zmrzku,ale o vsetkom mu musis dopodrobna vzdy povedat.Tak to ti poviem,ze to zabera uplne uzasne,si hned zacne viac uvedomovat,ze preco a co sa deje a ty musis povedat,ze chces mat so seba dobry pocit a byt pre neho viac atraktivna,aj ked to nemusi byt pravda.A s tymi telefonatmi,ja by som najprv skusila obcas len tak,ze 'preco mne takto nikto nevola" a potom sa dohodla,trebars aj s maminkou aby mi castejsie volavala albo s hocikym a ked sa ta opyta kto to bol tak povedz "Nikto" a uvidis reakciu..Musis mu vlastne svojim sposobom zacat robit to co on tebe aby si uvedomil ako sa citis ty :o)
Ahojte, dakujem zatial za odpovede a budem rada, ked sa pridaju aj ostatni, cim viac hlav, tym viac rozumu. Cize taktiku stretnutia sa s jeho kamaratmi ste mi neodporucili. Co sa tyka Mareka, mam ho rada, je to dlha doba, co sme spolu, ale zoziera ma to. Ja som komunikativna a otvorena, v spolocnosti oblubena a nie naladova. On vsak s kamaratmi, kamoskami a v praci keca a pride domov a nema zaujem nejako rozpravat. Ja som ten tahun, co kladie otazky alebo rozprava. On vsak rozprava len o tom, co ho zaujima a nie je posluchac. Je introvert (doma) a aj celkovo. Nevie rozobrat a vyriesit nejaky problem, je tichy a ignoruje a v mysli je uplne niekde inde. Tazko sa s nim fakt niekedy rozprava. ja mam zaujem riesit problem a situaciu a v poslednej dobe zacina byt podrazdeny, ked chcem nieco vyriesit. Tak uz neviem, byt chvilu arogantna a povrchna? Myslim, ze toto asi plati na neho. Baby, aka je najlepsia taktika? Ale co sa tyka vztahu, milenka bola este za slobodna, teraz dufam, ze nema nikoho. Ale indicie sa vzdy najdu. Co sa ho este tyka, vie byt mily a nezny, ale je zahladeny do seba...
Ahoj Simca.No tak mas to asi take ako ja,ja som mala tiez chalana z Bystrice ale ja som byvala 60km od neho,no nastastie sa to skoncilo skor ako som stihla na to doplatit.Kebyze Ti mam ja poradit,tak sa okamzite zbal a uz vobec s nim nekomunikuj,lebo ten moj bol presne taky isty,lenze ja som ho tak milovala,ze som to nie ze nevidela ale nechcela vidiet.A na jeho kamaratov sa urcite neobracaj,ked mu do teraz drzali stranu tak mu budu aj dalej a este teba fakt obratia na tu hlupu,nech im povies cokolvek su to jeho kamosi a budu len na jeho strane,pretoze on im aj tak potom moze povedat svoje.No je to moj nazor,podla mojich skusenosti.Drzim Ti palceky... ;o)