zaujimalo by ma ,co konkretne jedia taki 40-45 kg ludia a nemozu stale pribrat?
co jete
VSETKO.....ale raz priberú
aj vy si mozete troska zrychlit metabolizmus... rady tu (reklamy si nevsimajte, citajte clanok....) -odkaz odstránený-
Ja som dnes deň začala zdravo: dala som si uhorky a lososa. Vodu nesýtenú a vitamíny. Ale v práce sme si kolegami dali čoko: Toblerone. Tak nič, dnes už len vodu a ovocie, ale stálo to za to. :)
Ja som zjedla, na ranajky dnes 2 celozrnne rohliky s masloma sunkou a horalku, na obed cestoviny s omackou a jogurt a na veceru jogurt, mam 46 kil.
no ja mam 42 kg, 162 cm a dnes som zjedla tmavy vlaran a kusok syra... nic sa neda robit..ked ces byt chuda a nemas to geneticky dane..
je pravda, že kto má od prírody dané, alebo gény od rodičov, nazvime si to ako chceme že priberať nebude, tak ani nebude, môže jesť celé dni, ale skutočne jesť priam nechcem byť vulgárna (ž.ať) ja som toho dôkazom - mám výšku 168 cm a váhu 47 kg
nechválim sa tým, pretože by som chcela pribrať a nejde to
no ja som si dnes zapisala co som zjedla.... rano 2 korbaciky, zeleninovu polievku, zeleninovy tanier =) salam a chleba =DD jo a napolitanku =D
myslim, ze taki ludia sa chudi narodia a maju vyborny metabolizmus.
nina a aku mas vysku a vahu?
prosim poradte ,uz som fakt zufala.neviem vobec co jest,a byt stale napriek jedeniu v pohode