zaujimalo by ma ,co konkretne jedia taki 40-45 kg ludia a nemozu stale pribrat?
co jete
bola som sa dať odvážiť a odmerať si tuk na takom stroji. Ukazuje akú máš váhu, podiel tuku a vody v tele, podiel vnútorného tuku .... . Ja som mala chvalabohu všetko dobre pod normou, ale kamoške vyšlo dosť zle a pritom je chudá. vyšiel jej veľký podiel vnútorného tuku v brušnej dutine. Ten sa nedá ani schudnúť len nejakými liekmi. Skúšali ste už niečo takéto ?
Ja som dnes raňajkovala biely jogurt s musli, na obde som si dala tuniaka v olivovom oleji a zeleninu, ale musím povedať že mi nie je celkom dobre asi to bolo dosť ťažké a olejnaté. Blééé .
Už budem piť len vodu a večer si dám cestoviny so syrom. Neskoro večer si dám fantastické čerešničky čo už máme v záhrade. To sa najviac teším.
takže čo som jedla včera. na ranajky dva kakaové koláče a káva. na obed velká bageta s majonézou a zeleninou. na večeru dva chleby so syrečkom a zeleninou. važim 50 kg, meriam 168cm.
vies jablcko,take baby to maju geneticky dane cize jedia vsetko,ale hlavne sa neprejedaju
caute baby, mna by skor yaujimalo co jedia (konkretny priklad) baby ktore maju dobru postavu, myslim tie ktore nemaju problemy s vahou..
Ja by som si dala melón. Taký sladučký
aký býva len v lete.
ja som dnes jedla: Ráno tabletky vláknina a 3 dc vody, v práci čaj na splaľovanie tukov, bebe dobré ráno orieškové. Obed: Banán, sucháre, čaj, Ale som hladná ako vlk. Doma si Dám kuracie maso s olivami a Fetou. Už sa neviem dočkať kedy bude 17.00 ab ysom sa najedla a čo je najhoršie v stole mám odložený dezert čo som dostala od jedného zákazníka a bojím sa že ho otvorím, tak sa radšej nalievam vodou. Mám na výber objednať si pizzu ale to nechcem a tak pijem vodu a teším sa domov.
tak ja tiez napisem, co dneska: na ranajky vlocky+med+mlieko, desiata bola jablcko, na obed volaky divny hrachovy privarok-len trochu som zedla a polovicku krajca chleba, predchvilou som mala trocha slnecnicovych semienok a na veceru sa chystam jogurt a banan abo to co na ranajky... ete nevim..