co jete

nina30

bola som sa dať odvážiť a odmerať si tuk na takom stroji. Ukazuje akú máš váhu, podiel tuku a vody v tele, podiel vnútorného tuku .... . Ja som mala chvalabohu všetko dobre pod normou, ale kamoške vyšlo dosť zle a pritom je chudá. vyšiel jej veľký podiel vnútorného tuku v brušnej dutine. Ten sa nedá ani schudnúť len nejakými liekmi. Skúšali ste už niečo takéto ?

anajka

Ja som dnes raňajkovala biely jogurt s musli, na obde som si dala tuniaka v olivovom oleji a zeleninu, ale musím povedať že mi nie je celkom dobre asi to bolo dosť ťažké a olejnaté. Blééé .
Už budem piť len vodu a večer si dám cestoviny so syrom. Neskoro večer si dám fantastické čerešničky čo už máme v záhrade. To sa najviac teším.

ewka

ahooojte som taka zvedava idem sa odvazit v sobotu uz sa neveim dockat.ale tak jedla som aj cokoladu raz a trochu kolacov ale za to kazdy den cvicim.

awi

takže čo som jedla včera. na ranajky dva kakaové koláče a káva. na obed velká bageta s majonézou a zeleninou. na večeru dva chleby so syrečkom a zeleninou. važim 50 kg, meriam 168cm.

jod

Baby, ja som chalan a chcem pribrať :D . Som vitarián, takže chrumem trávu spred baráku ;). Keď som jedol maso a varené, taktiež som bol jak trieska :)

jablcko

caute baby, mna by skor yaujimalo co jedia (konkretny priklad) baby ktore maju dobru postavu, myslim tie ktore nemaju problemy s vahou..

alena-s

ja som dnes jedla: Ráno tabletky vláknina a 3 dc vody, v práci čaj na splaľovanie tukov, bebe dobré ráno orieškové. Obed: Banán, sucháre, čaj, Ale som hladná ako vlk. Doma si Dám kuracie maso s olivami a Fetou. Už sa neviem dočkať kedy bude 17.00 ab ysom sa najedla a čo je najhoršie v stole mám odložený dezert čo som dostala od jedného zákazníka a bojím sa že ho otvorím, tak sa radšej nalievam vodou. Mám na výber objednať si pizzu ale to nechcem a tak pijem vodu a teším sa domov.

jonzetta

tak ja tiez napisem, co dneska: na ranajky vlocky+med+mlieko, desiata bola jablcko, na obed volaky divny hrachovy privarok-len trochu som zedla a polovicku krajca chleba, predchvilou som mala trocha slnecnicovych semienok a na veceru sa chystam jogurt a banan abo to co na ranajky... ete nevim..