zaujimalo by ma ,co konkretne jedia taki 40-45 kg ludia a nemozu stale pribrat?
co jete
Začnem sebou: ráno káva s mliekom a medom + minerálka a BEbe dobré ráno cereálne, Desiata jablčko a čaj, neskorý obed: cestoviny so syrom a šunkou, večer si ešte niečo dám + ovocie ale aj niečo sladké a šunku s mozarelou a paradajkou a budem piť aspoň liter zeleného čaju. viem že to nie je ideálne ale takto mi to chutí. Nie som hladná a neochudobnujem sa o chute.
Mna ale zaujíma skôr čo jedia baby ktoré hovoria že chcú schodnúť. Čo keby každá reálne napísala čo dnes zjedla ?
vice-mene: zelenina, zelenina a este raz zelenina+ obcas nieco hriesne(nieco sladke alebo cipsy) ..ale obcas, nie ze raz za den.. :D
no ja mám 168cm a 50 kg. moje jedenie vyzerá asi tak , že na ranajky rozok s jogurtom a kava. na desiatu jablko, na obed normalne čo mame uvarené doma, to je jedno čo to je. okolo 4 káva a keksík alebo puding. a večera-okolo 8. dva rožky alebo chlieb vo vajíčku.
Nič sa nestalo,aspon sme si pokecali.
aljoska prepac ja som si to vobec neuvedomila este raz mi prepac to sa stava ked ma clovek hlavu deravu :-))
Ved ale to som sa ja nepýtala,len som odpovedala na otázku qqq.
aha tak potom nerozumiem aky to ma vyznam ze potrebujes co jedia.Ked mas vahu v poriadku.
Ja chudnut nepotrebujem ani nechcem.Po všetkých peripetiách,ktorými som si prešla sa mi váha ustálila na 55 a s tým som spokojná.
aha no a chces trocha schudnut?to by ti mal lekar dat stravovaci rezim.Myslim tym ze ako by si sa mala stravovat.