Dávate najavo svoje city ku partnerovi?

Gappa-vtak

Mne sa to zda nechutne, ked si niekto vymiena telesne tekutiny s niekym na verejnosti. Ale je to moj nazor. Su humusaci, ktorym to nevadi.

Weva

No Ty si teda riadny "vtak" :-/, pride mi prirodzene si city prejavovat na verejnosti i v spolocnosti. Jasne ze sa s manzelom na firemnom vecierku nemuckame ako pubertiaci, ale rec tela vsetko prezradi... Staci ked si ma pri rozhovore privinie, chyti za ruku, usmeje sa na mna tak ako len on vie a vtedy citim, ze sa skvele bavi a zaroven ma ma rad. Citim to i z toho ako o nas hovori, o nasom zivote a tak. A ja to robim tak isto. Ale ok, tiez spolu nie sme este vecnost... No verim, ze to takto bude i neskor ak na tom budeme dalej pracovat...

majki01

Nesúhlasím s tým,že normálny človek neprejavuje svoje city,prečo?Veď ak toho druhého milujem tak sa nehambím ho pobozkať pred ostatnými.

blondula

a preco by ma nepobozkal,neobjal aj na verejnosti ?? :DDD ked sme niekde v restike,alebo v bare,tak pekne sedime vedla seba jak hrdlicky ! alebo oproti a "zvadzame" sa :DDD ..... neviem co je na tom falosne,my to mame v povahe,ze sme odviazane a spontanne typy...vzdy robime to,co citime... :P

Gappa-vtak

Normalny clovek city na verejnosti neprejavuje, lebo je to falosne a je to exhicionizmus. Davas tym totiz na javo, ze ta nikto v okoli nezaujima a ostatni, ci muzi, alebo zeny su pod tvoju uroven a nestoja ani za to, aby si sa na nich pozrela, alebo pozdravila.

blondula

myslim,ze nezalezi na tom ako dlho sme spolu.my sme uz 30tnici,priatel taha na 40 a dakedy sme zalubenejsi ako ovela mladsie pary :D