Ahojte,chcela by som vedieť či a ako dávate najavo svoje city ku partnerovi alebo partnerke pred ostatnými.Podľa mňa je už málo takých,ktorí aj po rokoch manželstva alebo vzťahu dokážu s láskou a nehou obdivovať svojho partnera v spoločnosti.
Dávate najavo svoje city ku partnerovi?
Nemám na mysli jazyky,ako to tu čítate?.Ja mám na mysli prejavy nežnosti po rokoch vzťahu.Ako to ukazujete verejnosti,že ku sebe patríte?
Laska je CIT.
laska nie je pocit? a co je to?
neznosti na verejnosti, len preto aby si ini mysleli ako nam to klape... uf. to je take ..slovenske.
ja som za take tie nenapadne neznosti, pohlady..i ked ich nevyzadujem, ak by som mala partnera co to nerobi - respekt. Nejake extremy ako napr.. jazyky alebo co..to sa mi zda nechutne - uz som z toho zrejme vyrastla :))
davam najavo pocity, emocie, ale nie lasku. Laska nie je pocit. A nie, nemam chut sa medzi ludmi tulit.
Ja som za prejavovanie citov aj na verjnosti ,ak sú v norme,nie cuckanie myslím,ale pohladenie a držanie za ruku je myslím si úplne normálne.
takze nedavas najavo pocity, ani pozitivne, ani negativne? ved uz len neverbalna komunikacia je o tom
nech si mysli kto chce co chce, o to nejde...ale ked mas chut s k nemu pritulit, pohladit, preco by si nemal
pohladenie po ruke, chytenie za ruku a pohlad do oci je moc? pripadne maly bozk. akoze mne je skor zvlastne ked dvaja sa chovaju k sebe ako cudzi, ak su partneri
tpch,ale nepotešilo by ťa keby si iní o tebe mysleli ako vám to v súkromí klape aj po rokoch?