Ahojte,chcela by som vedieť či a ako dávate najavo svoje city ku partnerovi alebo partnerke pred ostatnými.Podľa mňa je už málo takých,ktorí aj po rokoch manželstva alebo vzťahu dokážu s láskou a nehou obdivovať svojho partnera v spoločnosti.
Dávate najavo svoje city ku partnerovi?
Tiez sa mi zda ze si opakuje dookola to iste, pritom nik nehovori, ze "prejavovat city na verejnosti" musi byt o vymene telesnych tekutin :) Podla mna ti co tak robia z toho po istom case vyrastu :) skratka v puberte je clovek zhavy a vacsinou nema vlastne bydlo, tak co ine mu zostava ako dohanat po lavickach v parku, vsakze? (teraz nemyslim vas blondula :))
Gappa ma asi panicky strach z jazykov :DDDDD ..... nic v zlom....
Gappa....myslis tym jazyckove co ?? tak to zase vobec nerobime,to si nechavame na doma,lebo pri takychto pusach sa budia ine city,ktore patria do "postele"....takze si to nemyl :D
inak vonku boli aj ludia co chodili na navstevy a sme sa normalne spytali,ci robime nieco zle,lebo ta trafena hus nas obtazuje,kazdy len klepol na celo :D asi ju poznali uz :D
ja som nehovorila o cuckaní Gappa čo s tým furt máš?
neviem co to bolo za zensku,ale skoro dostala po papuli :DDD ...sak by to nemala daleko od pohotovosti,len par metrov :DDD
Jedna aktivistka nie je verejnost. Tiez je ina vec, ked sa dvaja olizuju v cukrarni za stolom, kde ich nikto nevidi a ina vec je ked sa cucmu v cakarni u lekara, alebo na autobusovej zastavke.
Tak to bola riadna "aktivistka"
Gappa-vtak .... ake telesne tekutiny myslis ? :DDDD zase sa neoblizujeme tak,ze mlaskame na 100 metrov :DDDD to si nechavame na doma :P
Mam. Ale necucmeme sa na verejnosti pre vsetkymi. Jedna vec je drzat sa za ruky a pekne sa na seba pozerat a druha je cucmat sa tak, aby to vsetci videli.
inak ked som bola tehotna a musela som ist skor do spitala,tak priatel chodil za mnou kazducky den.chodievali sme von na slniecko.sedeli sme na lavicke,ja som fucala s bruchom jak mech,priatel mi hladkal brusko,upokojoval ma a pusinkoval do vlasov a licko :P stala tam nejaka "aktivistka" s krizom na krku,ktoru sme stretli uz na chodbe,stale na nas cumela,prisla k nam a povedala nam,aby sme s tym prestali !! kukli sme na nu a opytali sa,ze s cim mame prestat ?? nic sme nerobili !! odisla a jak ma priatel objal a pobozkal mi zase vlasy,prisla znova a povedala,ze ak neprestaneme,zavola nejaky "organ",lebo tym pohorsujeme okolie :DDDDD ja som skoro od jedu az porodila :DDD priatel jej vynadal a ked prisla zas,postavil sa a poslal ju s prepacenim do p*ce :DDD sli sme ju nahlasit na informacie,ze sa po spitali pohybuje podivne agresivne individum !!!!
su ludia,ktorym proste uz len bozk na lice na verejnosti prekaza !!!