Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dávate najavo svoje city ku partnerovi?

Weva

Tiez sa mi zda ze si opakuje dookola to iste, pritom nik nehovori, ze "prejavovat city na verejnosti" musi byt o vymene telesnych tekutin :) Podla mna ti co tak robia z toho po istom case vyrastu :) skratka v puberte je clovek zhavy a vacsinou nema vlastne bydlo, tak co ine mu zostava ako dohanat po lavickach v parku, vsakze? (teraz nemyslim vas blondula :))

blondula

Gappa....myslis tym jazyckove co ?? tak to zase vobec nerobime,to si nechavame na doma,lebo pri takychto pusach sa budia ine city,ktore patria do "postele"....takze si to nemyl :D
inak vonku boli aj ludia co chodili na navstevy a sme sa normalne spytali,ci robime nieco zle,lebo ta trafena hus nas obtazuje,kazdy len klepol na celo :D asi ju poznali uz :D

blondula

neviem co to bolo za zensku,ale skoro dostala po papuli :DDD ...sak by to nemala daleko od pohotovosti,len par metrov :DDD

Gappa-vtak

Jedna aktivistka nie je verejnost. Tiez je ina vec, ked sa dvaja olizuju v cukrarni za stolom, kde ich nikto nevidi a ina vec je ked sa cucmu v cakarni u lekara, alebo na autobusovej zastavke.

blondula

Gappa-vtak .... ake telesne tekutiny myslis ? :DDDD zase sa neoblizujeme tak,ze mlaskame na 100 metrov :DDDD to si nechavame na doma :P

Gappa-vtak

Mam. Ale necucmeme sa na verejnosti pre vsetkymi. Jedna vec je drzat sa za ruky a pekne sa na seba pozerat a druha je cucmat sa tak, aby to vsetci videli.

blondula

inak ked som bola tehotna a musela som ist skor do spitala,tak priatel chodil za mnou kazducky den.chodievali sme von na slniecko.sedeli sme na lavicke,ja som fucala s bruchom jak mech,priatel mi hladkal brusko,upokojoval ma a pusinkoval do vlasov a licko :P stala tam nejaka "aktivistka" s krizom na krku,ktoru sme stretli uz na chodbe,stale na nas cumela,prisla k nam a povedala nam,aby sme s tym prestali !! kukli sme na nu a opytali sa,ze s cim mame prestat ?? nic sme nerobili !! odisla a jak ma priatel objal a pobozkal mi zase vlasy,prisla znova a povedala,ze ak neprestaneme,zavola nejaky "organ",lebo tym pohorsujeme okolie :DDDDD ja som skoro od jedu az porodila :DDD priatel jej vynadal a ked prisla zas,postavil sa a poslal ju s prepacenim do p*ce :DDD sli sme ju nahlasit na informacie,ze sa po spitali pohybuje podivne agresivne individum !!!!
su ludia,ktorym proste uz len bozk na lice na verejnosti prekaza !!!