dobry deň...pred nejakym časom som ukončila skoro 4 ročny vzťah, bola to moja prva laska a nesmierne veľa sme sa lubili..všetko to ale bohužiaľ skončilo..už prešlo dosť času ale stale sa neviem z toho spamätať, stale plačem a mam depresie...chcela som začať odznova, tak som si našla dalšieho priateľa.je uplne užasny,pozorny, mily, no proste skoro idealny partner hoci je o rok mladši.problem je v tom, že sa už nedokažem zalubiť..stale myslim na predchadzajúceho partnera ale dobre viem že s nim už byt nikdy nemôžem no stale ho milujem..tomu terajšiemu nechcem ublížiť, je mi s nim dobre ale mam ho rada len ako kamaráta...čo mam robiť? :-(
neľubim ho....
maoam, ked ja neviem či vôbec zvladnem dat sa do poriadku..neviem čo mam robiť, ako si utvrdiť všetky myšlienky, ako zamestnať svoju mysel aby som naneho stale nemyslela,ako sa pohnuť dalej.. dalši problem je to, že o tom svojom bývalom stale počuvam, pretože mame spoločnych kamaratov a všeto mi to tak ubližuje.aj taka veta ako napr. videl som ho tam a tam a podobne. preto sa bojim chodiť aj do spoločnosti.bojim sa toho že ho tam stretnem alebo toho že ho budu spominať kamarati..
a vies, pises ze 4-rocny vztah, velka laska, z toho sa neda dostat rychlo, to chce svoj cas a ten by si si mala dopriat :-)
tak ale daj si cas, no a co, ked to b ude trvat hoci aj dva roky
aspon sa das do poriadku a to navzdy, proste to uzavries, vyrovnas sa s tym
takto ked si to liecis novym vztahom, trapis seba, aj partnera, ktory mozno ani netusi, ze je len naplastou na nieco :-((
je to voci nemu nefer
a voci tebe samotnej tiez, lebo sama sebe nedovolis sa z toho dostat
maoam, myslim že kym sa dostanem z toho stareho tak budem čakať večne..:(
vysvetlite mi, PRECO idete do noveho vztahu, ked ste nespracovali ten stary? je jasne, ze liecit sa novym vztahom je o nicom, ten partner si to nezasluzi, lebo je 'zneuzity' tak trocha
preco nemate silu ostat nejaky cas samotne, bez vztahu a dat sa najprv dokopy?
az ked budete vyrovnane so starym vztahom, ist do noveho
kika,preživam presne to iste..dokonca mi tiež vadi počuvanie určitých pesničiek a pozeranie filmov..vždy sa mi vynaraju tie bolestne spomienky.. viem,že už nikdy nebudem ku nikomu citiť to čo k nemu...:(
ahoj ruzenka
uplne ta chapem co prezivas.. :( ja som bola s byvalym vyse dvoch rokov a takisto sme sa rozisli... chyba mi este stale aj ked je tomu uz skoro pol roka a ma o mna zaujem jeden chlapec ale takisto k nemu necitim nic take .. viem co je to zamilovanost uz som ju raz zazila a viem ze do tohto som zamilovana neni .. takisto mi vsetko chyba placem po veceroch ked pocuvam pesnicky alebo vidim nejaky film v telke alebo reklamu neviem proste vsetko mi ho pripomina ze toto sme pozerali spolu.. bola moja prva laska dala by som za neho vsetko tak velmi som ho lubila.. ale viem ze uz sa to nikdy nevrati nikdy.. a velmi som sa aj natrapila ale na prvu lasku sa nezabuda.. a takisto mi rozum hovori nie a srdce ano.. tesim sa na ten den ked sa zobudim a nebudem na neho mysliet ale budem mysliet na niekoho kto si to zasluzi .. len verit a dufat ze to nebude trvat tak dlho :/
dracisko nie je to az taka hlupost....vselico je mozne, aj to, ze ruzenka sa raz zamiluje do svojho terajsieho priatela. On nechce o nu prist, tak jej dava proste tuto sancu.
tak to je pekna hlupost ak tomu chlapec veri, lasku si neziska pozornostou ani tym ze ta bude milovat najviac na svete, ani tym ze bude najuzasnejsi vo vsetkom
terajši priatel si je vedomy toho, že ho mam len rada a aj napriek tomu chce byť somnou, pretože ma ľubi a veri tomu že časom sa doneho zaľubim aj ja....