Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neľubim ho....

Príspevok v téme: neľubim ho....
ruženka92

dobry deň...pred nejakym časom som ukončila skoro 4 ročny vzťah, bola to moja prva laska a nesmierne veľa sme sa lubili..všetko to ale bohužiaľ skončilo..už prešlo dosť času ale stale sa neviem z toho spamätať, stale plačem a mam depresie...chcela som začať odznova, tak som si našla dalšieho priateľa.je uplne užasny,pozorny, mily, no proste skoro idealny partner hoci je o rok mladši.problem je v tom, že sa už nedokažem zalubiť..stale myslim na predchadzajúceho partnera ale dobre viem že s nim už byt nikdy nemôžem no stale ho milujem..tomu terajšiemu nechcem ublížiť, je mi s nim dobre ale mam ho rada len ako kamaráta...čo mam robiť? :-(

Ali bali

Veď ona vie , že to nebol úžasný vzťah , no bolo jej ublížené , tak sa s tým nevie vyrovnať . Je to nespravodlivé , že teba (zrejme ) neprávom zranil bývalý priateľ a ty to teraz asi nechtiac urobíš tomu terajšiemu .

ruženka92

alenka ten vzťah bol naozaj užasny a to že si našiel inu sa stalo z ničoho nič...on sa z tyždňa na tyždeň uplne zmenil..našiel si inych kamaratov, začal sa uplne inak spravať..každy sa čudoval čo sa mu porobilo a nikto nechapal prečo sme už neni spolu..strašne sa zmenil..a viem že bola chyba sa potom k nemu zase vratiť..nečakalo ma s nim už nič dobre, len trapenie ale stale som dufala že sa zmeni a že bude všetko ako predtym a v ťažkej chvili ma zase opustil..hoci mi navrhol kamaratstvo, rázne som odmietla.nedokažem byť s nim ako kamaratka...

alenka_maxova

ruzenka, asi to nebol taky uzasny vztah, ked si nasiel inu pocas neho, nemyslis? Ja mam pocit, ze mas ruzove okuliare, ktore vidia vsetko uzasne, hoci partner to tak asi nevidel. Napadlo ti uz, ze ked si nasiel inu, asi si mu uz nestacila? Zrejme ta prestal v tom case lubit, mozno si urobila cosi, cim si ho stratila...A za takym vztahom ti je smutno? Rozumiem tomu, ale byt tebou, zlozim si tie ruzove okuliare a zacnem odznova...

kojot

chce to cas, nemozes to len tak vymazat, ale urcite chodievaj do spolocnosti co najviac, povzbudi ta to, a terajsiemu priatelovi ublizujes uz len tym ze si s nim, skor ci neskor sa s nim rozides a chalan ostane namotany

ruženka92

ano našiel si inu, počas našho užasneho vzťahu a vtedy ked som ho najviac potrebovala...ja viem že s nim už nikdy nebudem, ale nedokažem zabudnuť na to všetko čo sme spolu prežili a napriek tomu všetkemu čo mi spravil ho stale lubim..ale už ho nechcem :-( len teraz mam problem zalubiť sa, nedokažem isť ani do spoločnosti, uplna troska je zomňa..raz mam dobre obdobie, mam energiu, chuť zachraniť cely svet no viac prevladaju tie depresie a beznadej..a nechcem ubližiť terajšiemu partnerovi...

kojot

nasiel si inu pocas vasho vztahu ? bude pre teba lepsie co najrychlejsie sa snazit na nho zabudnut, je miziva sanca ze by to este malo zmysel si myslim

ruženka92

museli sme to ukončiť, pretože si našiel inu, po 6 alebo 7 mesiacoch sme sa k sebe vratili ale bolo to strašne obdobie..on sa vlastne potom rozišiel somnou, lebo po par mesiacoch zistil že nema chuť na dalši vzťah a že som bola preneho až priliž dobra..planovali sme spolu buducnosť, všetko...doteraz sa z toho všetkeho nedokažem spamätať...

rasťožžž

aky bol dovod rozchodu ak smiem vediet? sucasneho priatela uz lubis nebudes si myslim cize sa na nom len liecis, mozno to chce este cas a mozno si spravila chybu ze si sa s byvalym rozisla, ale uz to spat nevratis, treba ist dalej