neľubim ho....

Príspevok v téme: neľubim ho....
ruženka92

dobry deň...pred nejakym časom som ukončila skoro 4 ročny vzťah, bola to moja prva laska a nesmierne veľa sme sa lubili..všetko to ale bohužiaľ skončilo..už prešlo dosť času ale stale sa neviem z toho spamätať, stale plačem a mam depresie...chcela som začať odznova, tak som si našla dalšieho priateľa.je uplne užasny,pozorny, mily, no proste skoro idealny partner hoci je o rok mladši.problem je v tom, že sa už nedokažem zalubiť..stale myslim na predchadzajúceho partnera ale dobre viem že s nim už byt nikdy nemôžem no stale ho milujem..tomu terajšiemu nechcem ublížiť, je mi s nim dobre ale mam ho rada len ako kamaráta...čo mam robiť? :-(

Gappa-vtak

Preco teda chodis s niekym koho nelubis? Mala by si byt k svojmu priatelovi uprimna a povedat mu, ze to len hras. V podstate sa ani nie je comu cudovat, ze ten predchadzajuci od teba odisiel kade lahsie.

ruženka97

ali dakujem za povzbudenie..ale ja už s nim vzťah nechcem, už by som sa nedokazala nad to všetko preniesť.strašne mi ubližil a sklamal ma, hovori sa mi to ťažko, ale už s nim nechcem mať nič spoločne..i ked srdce tvrdi niečo ine než rozum... potrebujem sa z toho len nejako dostať, najsť v sebe silu prekonať to, aspoň na to trošku zabudnuť, prestať plakat a trapiť a šťastne sa zaľubiť...:(

Ali bali

Keď sa s niekym porozprávaš , to tiež pomôže , ale knihu kľudne napíš :-)
Môže byť problém v ňom , neveríl si , bol nejaký zakomplexovaný , podľa toho , čo teraz píšeš . Možno ešte viac dozreje , a neskôr bude medzi vami možný vzťah ...

zuzi74

zrejme tvoj byvaly priatel potrebuje pri sebe vacsiu sekeru, aby ho to bavilo...ale chapem tomu, ze ho lubis aj po tom vsetkom...byt zamilovanym je krasa, ale vie to narobit aj sarapatu

ruženka97

o tom našom vzťahu by sa dala napisať kniha :-) a rozmyšlam, že to aj raz urobim a možno sa mi ulavi ked to dostanem takto zo seba...

ruženka97

on bol skor taky tichši typ chalana, za babami nebehal..v našom pripade to bola laska na prvy pohľad..ja som bola jeho prva a on môj tiež..planovali sme si veľa veci, tešili sa z maličkosti, žiarleli jeden na druheho ked sme boli s niekym inym ale potom sme sa len natom smiali a hovoreli si že sa budeme navždy lubiť a podobne veci...

ruženka97

nie ali, žiadny natlak..do svadby som ho nenutila, planovali sme ju, ale to boli zatial len take sny a tak do dalekej budúcnosti.. On mi už na začiatku vzťahu hovoril, že prečo som si vybrala jeho, ked ja som taka pekna a že on neni bohviečo, a podobne veci ale potom sme sa na tom vždy smiali a hovorili si, že laska hory prenaša.. bola som ochotna urobiť pre neho čokolvek, vždy som mu pomahala, stala pri nom ked mal nejake problemy a nezhodi doma, vždy som ho vypočula a snažila sa mu dať dobru radu..do ničoho som ho nenutila ani som mu nič nezakazovala a netlačila naňho..ja naozaj neviem kde sa stala chyba..