Chcem vedieť či všetci,ktorí máte deti a musíte chodiď do práce aj cez prázdniny,ich máte kam dať,pretože ja to musím riešiť furt.
Kam dávate deti počas prázdnin?
to co vam je tu? bozee...ludia nemajte take komplexy stale
kto kolko kniziek precital a podobne...nie je to jedno?
dolezite je, co z vas vyrastlo, aki ste uspesni a spokojni dnes...a ako si viete v zivote poradit
No ani mňa.Až na strednej na hodine strojopisu.
marko, zavri syna do pivnice spolu so zositom a knihou a mozno budes prekvapeny. Ci prijemne, alebo neprijemne, zalezi od tvojho decka.
zaujimave, mna nikto nestopoval
jajka,nedaj sa vyprovokovať,tpch je predsa génius a nás obyčajných ľuďí,ktorí sa snažia poriadne vychovávať svoje deti predsa nemôže pochopiť:-)
jajka, stopovali to vsetkym, ktori nastupili do skoly s tym, ze vedia citat. Robila to skola, ucel tohoto merania mi nie je jasny. Dali nam neznamy text a so stopkami merali minutu, potom spocitali precitane slova.
neviem, co rataju snad odmocniny?
my sme v prvej triede kruzkovali do mnozin hrusky a jablcka, co mali magnetky na sebe a dali sa pripnut na tabulu :-DD, takze mnoziny sme mali
Myslel som to,že od novembra,to boli deti 2 mesiace v škole a už písali diktáty.Veď poriadne s perom nevedeli písať,a tú matiku či majú teraz,kde sú tie množiny a podmnožiny ,ktoré sme mali my?Nehrozí.
hej tpch, takmer urcite