Chcem vedieť či všetci,ktorí máte deti a musíte chodiď do práce aj cez prázdniny,ich máte kam dať,pretože ja to musím riešiť furt.
Kam dávate deti počas prázdnin?
jajka si vyfiltrovala co chcela pocut, akosi si prehliadla, ze boli aj problemy, aj prusery, aj lenivost, aj zabudnute ulohy a tak...
len proste skutocne BOLI deti, s ktorymi sa za komancov rodicia neucili, ak tomu neveris, tvoj problem
jajka, ty mas asi fakt nejaky problem, klud trocha
rodicov som sa pytala, nemaj boja
potvrdili mi to
pocujte, vy dve, mate deti?
tiez si nemapatam, zeby sa so mnou niekto ucil.. ale tie dnesne deti neviem v akom su stave
ano ano boli ste bezproblemove dokonale deti:) tiez som si to tak pamatala :))opytajte sa rodicov a pribuznych
neviem, na co narazas, jajka
aj ja som vedela citat a pisat a čo. decka zabudaju, treba ich kontrolovat. su aj lenive sa ucit, nie kazde dieta to bavi. a nie kazde decko je dokonale, ze jo.
no ale vyzadovali dobre znamky odo mna, takze parada, pomoc ziadna, ale vykony akoze mam podavat od prveho dna 1. rocnika hned 100% ne :-DDD dobre ze?
si pamätam, ze v tretej triede som sa spamätala potom, lebo som sa obcas zabudla naucit :-DD a raz ma ucka vyvolala na vlastivede a nic som nevedela, no a bol pruser :-DDD
odvtedy som sa zacala trocha viac ucit :-DDD
ale vazne rodicia sa nikdy so mnou neucili, absolutne nikdy, ani raz
tpch, si to ty? ak ano, zakyvaj
jajka, sorry, ale to je kravina...
Maoam, suhlas. Moja matka by asi zinfarktovala, keby sa mala so mnou akoze ucit...ale ja som sa v skole nudila, vedela som citat a pisat pri nastupe do skoly, prvacku "matiku" som zvladla pocas septembra a bolo naucene...
Mna by vystrelo, keby som mala usmernovat decko a ucit sa s nim.