Kam dávate deti počas prázdnin?

amandine

ja si vždy kladiem rovnakú otázku. ak človek nemá k dispozícii starých rodičov, starších súrodencov alebo ochotné susedy, tak má smolu. málokto si môže dovoliť neplatené voľno, s opatrovateľkami je tiež ťažšie (hlavne čo sa týka dôvery, na takéto kratšie obdobia). pri deťoch sa potom môžu striedať aj partneri, len sa obávam, že v takomto prípade nepripadá do úvahy spoločná rodinná dovolenka :-((
matky by sa mali asi zmobilizovať a žiadať buď vyššiu výmeru dovolenky za kalendárny rok, alebo viacero štátnych zariadení, ktoré by poskytovali program pre deti mladšieho školského veku. ale to znie až príliš ideálne. viem však, že existujú školy, kde funguje školský klub deti aj počas vianočných prázdnin. asi sme mali vyberať školu podľa tohoto :-)

Maoam

jajka, ja si pamätam a velmi dobre a mama ani nevie, do akej triedy som chodila poriadne, ona mala vzdy ine starosti :-)

jajaja295.

toto je skutocna tpch? lebo ak hej, tak na tie "skvele" odpovede, co tu dava nemam slov.. a ani sa nedivim, ak zase dostane ban

Maoam

ani ulohy mi nik nekontroloval, ani tasku, nic, ani ci som si vsetko zbalila, pomocky a tak, ked som zabudla, moja chyba...

:-DDD