Co je to za zivot?

Príspevok v téme: Co je to za zivot?
sklamana 77

Ahojte,ani neviem ako zacat,ale potrebujem to dat zo seba von..stale sa zamylsan nad zmyslom zivota,mam 20 rokov a nic ma nebavi..neviem sa ,,najst,, v nicom neviem co chcem v buducnosti robit..Moj velky problem je ze mam stereotypny zivot to jest. skola,priatel a stale dookola a neviem ako to zmenit.S priateom chodim 4 roky a chvilkami by som to ,,zabalila,,citim ze potrebujem sa este vyblaznit,zit.aj ked je priatel je uzasny,mily a spravil by pre mna vsetko,stale citim potrebu ze som moc mlada ,,zaba,,ktora potrebuje aj volnost..nikde nechodim,nemam kamaratky,ak neratam tie kt.sa ozvu ked neco potrebuju,doma mam pocit ze som menejcena,pretoze ma kazdy porovnava,bracho mi chodi na medicinu ja sic tiez studujem,ale len SP a nikoho nezaujma ako sa mi dari v skole,na bracha sa hned kazdy pyta......

pisala som sem nie preto,aby ste ma odsudzovali,ale naozaj vyjadrili svoj nazor.....dakujem

lowerka

ja ked som prisla na VS prvy rok som si to "vybahradila", cele tie styri roky co sme spolu boli, chodila som von, pravidelne ozrata, skusila som nejake drogy (o tom priatel nevedel, bola som na intraku), podviedla som priatela aj on mna, no po chvili ma to preslo a prisla som na to, ze takyto posrany zivot nechcem a chcem byt s nim, no prepadaju ma myslienky ake by to bolo bez neho... toto leto sa berieme, takze niet uniku :D to bude stereotypu

sklamana 77

inak som rada,ze sa zapajate do temy,naozaj sa cloveku aspon trocha ulavi pri citani,ked vie ze v danom probleme neni sam....

sklamana 77

Ahojte,dnes som bola s priatelom,naznacila som mu co ma trapi..on sam dobre vie,ze tuzim po niecom ,,inom,,bol velmi mily,chapal ma povedal mi,ze ak niesomn stastna neni ani on,ze som asi este velmi mlada,aby som pochopila prave hodnoty zivota a neviem co chcem.
Hmm,v tom ma pravdu ja naozaj neviem co chcem,vzdy som bola ina ako moje rovesnicky,neflakala som sa poctivo pripravovala do skoly nikam nechodila,nepotrebovala som to,ale cim som starsia mam potrebu niekam patrit,zabavit,spoznavat..velmi ho milujem,pretoze je uzasny vie ma vzdy pochopit a zmyslani je uz uplne niekde inde,ale aj tak mam potrebu nieco ,,ine,,zazit...a bojim sa ze ak nebudeme spolu,mozno par krat si uzijem zabavim a potom si budem trieskat hlavu o co som vlastne prisla...

inak som zo ZA :))

mjlr

Lenze ja vobec neviem co ine by som studoval, lebo mna nic nebavi... praveze to co studujem je najblizsie predmetom ktore ma na gympli bavili, akurat uz ma nebavi ani to.

suvixa

presne tak. alebo naco stracat cas VS, to co vas bavi sa da ucit aj bez VS. dneska vsak kazdy siaha po kazdom naznaku lepsej prace a to je aj titul. malokto studuje len tak pre zaujimavost

zewa

Ach jaj. A viete co sa stane? Ked skoncite skolu, uvedomite si, ze vam vlastne bola na nic a budete robit uplne nieco ine alebo budete studovat dalsiu skolu. Tak sa na tu terajsiu rovno vykaslite a zacnite studovat to, co ste vzdy chceli! Clovek dokaze vystudovat vsetko, len to musi naozaj chciet.

suvixa

no aby sa nepovedalo, mna tiez VS nebavi, nudim sa v praci, mam nervy z bakalarky, nemam zaluby, nemam nic. a som z TN:)

mjlr

Ja chodim na skolu co ma ani nebavi, priatelku nemam, ani som zatial nemal, a to mam uz 22... diskoteky, zabavy atd. ma nebavia, a von chodim len s 3 kamosmi aj to vacsinou len cez vikendy lebo cez tyzden su v skole na internatoch, a ja dochadzam tak som tu sam :-/ Skoly mam malo, ani ma nebavi, ani to malo sa neucim a ledva prechadzam. Absolutne si neviem predstavit co budem v buducnosti robit, nemam ziaden zaujem ani zalubu, len zabijam cas za PC...
Tiez som z PN btw :-)

zewa

Teraz ti vobec nerozumiem.
Ked skoncis ako Bc. v SP, mozes pokracovat na Mgr. stupni a popritom si robit psychoterapeuticky kurz. A trebars aj tu: www.isz.sk