Ahojte všetci, ja by som vás chcela poprosiť o radu ohľadom toho, že čo je bezpečnejšie a výhodnejšie kúpiť pre môjho malého synčeka. Rozhodujem sa medzi skladacou postieľkou a ohrádkou. Mne sa obidve zdajú pomerne rovnaké, ale v predajni mi hovorili, že pre vývoj a lepší motorický pohyb je lepšia ohrádka. A ak chcem tam nechať aj dieťa spať, tak potom tá postieľka. Lenže ja by som chcela oboje, aj sa hrať a aj spať. Ak máte niektorá s tým skúsenosť, prosím napíšte mi čo by ste do budúcnosti uprednostnili.Ďakujem pekne
Skladacia postielka alebo ohrádka
mne príde ohrádka ako zbytočnosť, však to ako keby som do klietky dávala dieťa.
Ja odporúčam zo stránky www.mombi.sk
Majú fakt pefektný nábytok, nádherné postele a doplnky k tomu.
Určite nekupuj zo strány drevko... to sú klamári, tvária sa že vyrabajú nábytok. Známa mala od nich nábytok, 3z5 nemohla poskladať, čo boli zlé diery a šroby a čakala viac ako mesiac na reklamáciu... Nedaj sa oklamať, pretože to nevyrabaju!! Hanba takým obchodom...
to uz je trosku starsia tema, myslim, ze to uz maju davno vyriesene ;)
Tiež by som sa prihovoril za postieľku. My sme s manželkou kúpili vnúčatám pekné tu www.domanabytok.sk pretože syn má od nich sedačku už asi desať rokov zachovalou. A vnukovi sa v nej spinká báječne. :)
no neviem ... ja odporucam tu detske postielky UP www.drevko.sk - (fakt 10/10) postielku multifunkcnu, ktora sa da prerobit na postel, stol atd ... proste nech to ma aj vyuzitie ...
Nám došla v piatok tiež postieľka a max spokojnosť, ešte aj darček sme dostali. Prikladám, kde som kúpila, máme psotieľku Marselio.
My máme najlepšiu skúsenosť so stránkou www.bonybon.sk
Mne dnes prišla ohrádka z buková ohrádka z www.detskapostel.com. Po prečítaní vašich recenzií som dala na Vás, ste zlatíčka :* Som velice spokojná.
My sme tiež objednávali v eshope www.detskapostel.com. Nevidím na tom nič zlé, prečo nedopriať deťom motorický pohyb