Kto sa zoznámil cez net?

Príspevok v téme: Kto sa zoznámil cez net?
biela mačka

Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.

Maoam

nefinka : pekne si to napisala

Moja suseda ma byt v osobnom vlastnictve a zije sama (38 rokov, mala niekolko vztahov, byvala s niekym aj v spolocnej domacnosti, nema deti, nevydala sa). Casto mi rozprava, aki typkovia sa jej snazia nanominovat, len co zistia, ze MA byt v osobnom vlastnictve a uz aj zaplateny. Hrozne nieco...

takze taki sikovnici su aj mnohi muzi

Ale suhlasim s tym, ze zabezpeceni muzi skor budu pozerat po zene, ktora je samostatna, sama zaraba, je cielavedoma a evtl, ma aj vlastny byt. Je to jasne, ze to nie je zlatokopka ani vyuzivacka.

lulu22

alchemist, no veď to, bohužial je to tak :( a preto sa mi všetci čudujú, že sa nechcem vydávať..nedá sa nikomu veriť :( ale čo ja viem, možno na staré kolená do toho prásknem :D

nefinka, veď to, určite sú aj také prípady mladých mužov aj žien. ono ja tiež žijem ešte u rodičov, šetrím si, lebo sama žiť? načo? chcem žiť s človekom, ktorého budem ľúbiť.. a nie som ten typ, čo do domácnosti nedáva peniaze, nepomáhala a pod..

alchemist

lulu22, s tymi krachujucimi manzelstvami mas pravdu, bohuzial je take "trendy" :) alebo ako to povedat

nefinka, pekne povedane

nefinka

a mačka, počúvaj trochu adama, dobre ti vraví..
príklad z praxe:
mám kamaráta /32r./, pracuje na živnosť, zaoberá sa čerpaním eurofondov. Myslím,že tým pádom nemusím písať, že zarába naozaj nadštandardne dobre a žije s rodičmi.. A prečo??? Má na to dva dôvody:
1. nechce investovať peniaze ktoré má do kúpy jednoizbového bytu, väčší keďže je sám nepotrebuje a chce ho v budúcnosti kupovať spolu s partnerkou, aby sa im obom páčil

2. !!! Funguje mu to ako dobrá selekcia na podobné husičky, ktoré majú názory, že chlap bez bytu by sa o ženu nevedel postarať!!!

a ešte taká menšia podotázka: prečo si myslíš, že zabezpečený chlap by mal mať záujem zrovna o Teba??? čo mu konkrétne TY môžeš ponúknuť???
takí chlapi väčšinou pozerajú po samostatných, cieľavedomých ženách, ktoré sa takisto bez ich pomoci vedia o seba postarat

lulu22

alchemist, ja sa nedokážem uraziť, to ma prejde vždy do 5tich minút :D
no možno tak znie, ale vieš ako to dnes chodí, každé druhé manželstvo krachuje.. a ešte keď jej nedávno povedal, že nevie vlastne, prečo si ju zobral.. tak on by najradšej žil s jeho rodičmi pod jednou strechou..to je podľa mňa zase vychcanosť :D

Vianocnicka

el barto: Ja som si sadla k netu s tym, ze sa nudim a teraz "si idem najst zenicha" toto doslova som povedala kamoske, ked sa mi nemohla venovat :) Nasla som si, pridala k priatelom a neskor sa mi on ozval, preco ho tam mam (aj ked nebola som jedina, ktora si ho pridala, ale napisal len mne) Mal fotku, ja nie. Vyberala som si podla profilu - najma vek, foto, nefajciar, odkial je a uz to islo... :) No a vcera som si vybrala svadobne saty :)

nefinka

:-) mačka tie fantastické názory typu, že keď chlap nemá byt, tak sa nebude vedieť o teba postarať máš zo svojej hlavy, či z maminkinej??? panebožee:D:D
hlavne nezabudni tento svoj fantastický názor prezentovať pred chlapmi, utečú ešte rýchlejšie ako doteraz:D:D

lulu22

ako píše jajka, mať vlastný byt nemusí byť vôbec na zahodenie.
Tak isto ako bolo už písané, ty toho chlapa môžeš v pohode zo SVOJHO bytu aspoň vyhodiť a budeš mať pokoj :)
Kamarátke síce ten byt kúpil otec. Vydala sa, i keď jej muž nemá rád bytovky,lebo on je z rodinného domu..a rozmýšľajú postaviť si rodinný dom-i keď ona z toho nie je moc nadšená, tak som jej radila, nech vôbec ten byt nepredáva, lebo nikdy nevie, čo sa môže stať, a keby so náhodou rozviedli, aspoň má kam ísť :)