Kto sa zoznámil cez net?

Príspevok v téme: Kto sa zoznámil cez net?
biela mačka

Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.

Vianocnicka

Ahoj, my sme sa s priatelom spoznali pred dvoma rokmi cez pokec a bola to laska ako hrom, teraz na Vianoce sme sa zasnubili, v lete sa berieme a budeme spolu sto rokov :) Stale je to len krajsie a krajsie.. Rovnako kamoska sa zoznamila cez pokec, taktiez suseda a obe sa vydali minuly rok.

0vecka

2 jajka na SK to bolo o tom istom ... akurat tak polovicny/tretinovy plat... ale zase ubytovanie stalo polovicu ... inak nepoznam vela ludi co sa v praci nadru :) ... ono akonahle vies nieco co nevie kazdy tak sa nenadries pretoze si nemozu dovolit ta vyhodit...

lost

0vecka

ale ja nemiemim jest tie sracky.. z tesca a inych..

a vezmi si, co je to za svet, co BY to bol za svet, ak by sme mali len uradnikov, resp. nie v zlom, ale jednoducho NEfarmarov..

by sme zrali papier? :) alebo eura ?

ja mam "malo" rokov, ale kludne by som si kupil zahradu aspon nejaku malu za mestom, aby som mal kvalitne potraviny.. lenze ako pises nie je to lahke ale ak by som zil v dome a mal pozemok, jasne ze by som to skusil..

jednoducho radsej investujem cas do zahrady doma, ako cas na kozenu sedacku ktora bude niest tlstu rit mojho sefa.. nelogicke marnenie mojho zivota ;)

0vecka

2 lost a kto taky co pracuje ma cas sa starat o zvierata :) ?? to je proste zivot v meste... v meste ti je velka zahrada naprd.. len su s tym starosti..

lost

aaaaale to je katastrofalne relativne.

priklad:

dom v ba + mala zahrada

vs

dom niekde mimo ba + velka zahrada

kto asi viac usetri na potrevinach a zvieratach? :) ked mam v ba 300m2 pozemok, tazko to uzivi celu rodinu, ked je na tom 150m dom..