Kto sa zoznámil cez net?

Príspevok v téme: Kto sa zoznámil cez net?
biela mačka

Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.

AdamKrt

biela mačka Dnes 20:53 - tak to miesto emancipovanej zeny, robi z takej chudinu, co radsej roztahuje nohy a muz si pomysli, ze je zlatokopka...

el barto

Caute, ja by som sa chcel spytat hlavne tu dievcat, ze ako napriklad na tom pokeci sa zoznamili s nejakym tym svojim priatelom s ktorym neskor mali alebo maju aj nejaky vztah...... ze napriklad to on napisal na sklo ze kohosi hlada a vy ste mu v RP odpisali, alebo ako k tomu doslo?:) a tiez ze cim vas zaujal a ci je nutna fotka v profile a milion priatelov a komentarov.....?:D Prerusili by ste napriklad komunikaciu uz hned na zaciatku ak by to bol len taky neuplny anonymny profil, aj ked mozno by sa vam zdalo ze ten s kym si pisete je celkom uprimny a mysli to vazne....? A este ze o com bola na zaciatku ta komunikacia?:) (ale asi cosi ako kam chodis do skoly a tak ze:))
Dakujem za tipy:)))

biela mačka

Počula som aj názory, že je starosťou muža zohnať byt a keby som už byt mala, ten chlap by si potom myslel, že sa nemusí snažiť. A tiež, že keď mi príde zle, že mi nebude mať kto pomôcť.

Eva6

Ja som sa zoznámila s mojim priateľom tiež cez pokec pred šiestimi rokmi a 5 rokov už spolu bývame. Sme z rovnakého mesta, dokonca sme chodili aj na rovnakú vysokú, chodili sme rovnakým autobusom do školy, ale nikdy predtým sme sa nestretli až na rande čo sme sa dohodli cez net :)

lulu22

Kamoška mi včera písala o novom "kamošovi", ktorého min.víkend spoznala na Pokeci(obaja žijú v Londýne :D) a že už mali 6te rande a vyzerá to sľubne. Tak snáď im to výjde, lebo nájsť niekoho -normálneho-je ťažké.
Ja som inak tiež asi 4roky dozadu spoznala môjho ex na Pokeci, bola to tiež láska ako hrom, rýchlo prišla a z jeho strany aj rýchlo odišla, ale tak pekné spomienky sú :) našťastie-či nanešťastie?ma z Pokecu už vymazali a nemám potrebu sa tam registrovať. Radšej budem sama ako vypisovať si (väčšinou) so slizounmi :D

baskedka

ja moc neverím na zoznámenia cez net človek tu môže natrafiť na rôzne individua, ale počula som aj o pozitívnej skúsenosti ale len počula....