Kto sa zoznámil cez net?

Príspevok v téme: Kto sa zoznámil cez net?
biela mačka

Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.

jajka001_

tak je jej asi s rodicmi dobre, a podnajom je drahy, kazde euro sa zide
vela muzov zije doteraz s rodicmi, co je na tom divne?

nefinka

a plus presne, mačka je tušim z ba, pokiaľ má človek dosť známych, nie je problém si vybaviť podnájom za celkom obstojné peniaze a pokiaľ človek nie je úplne mantavý, tak si vie nájsť robotu, kde si zarobí dosť na to, aby keď si zaplatí podnájom, tak mu ostanú aj peniaze na nejaké vyžitie..

biela mačka

lenže ja chcem muža, ktorý mi bude oporou a nie len na to, aby ma pretiahol...chcem aj to, samozrejme, ale nie len to..chcem muža, s ktorým sa môžem porozprávať, ktorý sa ma opýta, čo nového v robote a nebude sedieť pri PC a nezačne na mna vrčať, keď sa ho niečo opýtam...pokiaľ zase začnete pindať, tak Vám to zopakujem

beskyd

hmm.. ale v takom veku? a macka je tusim z BA.. ..kde su chlapi vseobecne zvyknuti na nizsi standard co sa zien tyka, tak macka na tom musi byt fakt zle ked si v 40tke nedokaze nieco uhnat ked vkuse toci o chlapoch a sexe ako jej to chyba... sak tu v ba su chlapi schopni opriet aj schone naciho ci jak sa vola ta socha co trci z kanala tak hadam netreba tak vela k vytuzenemu uspechu:)

nefinka

nehovorím, že žiť v dnešnej dobe je ľahké, to nie.. ale za to, že je mačka sama si môže iba ona /stačí si prečítať nielen túto tému/ a ja osobne radšej by som si platila bývanie v podnájme ako bývať ako 37ročná s rodičmi a musela by som im vysvetlovat, kebyze chcem spat v noci mimo domu..

lost

musim sa zastat bielej mačky

zit solo v 1 (hoci aj 20m2 garsonke), nie je jednoduche ani pre muza a nieto este pre zenu (kedze maju u nas nizsie platy)

a musim povedat, ze jednoduche to uz bolo.. (cize uz to bude len a len narocnejsie)

hold, tak je nastaveny system...

biela mačka

Chcem sa prispôsobiť úrovni tohto fóra. A myslíš si, že pre samu ženu je jednoduché si platiť byt a ešte aj žiť?
A pokiaľ bývam s rodičmi v 4izbovom byte, tak čo?Ty si chudera.

AdamKrt

biela mačka Dnes 18:25 - vies, musim si najst nieco na vyplnenie toho mnozstva volenho casu pri vztahu na dialku. Keby tu bola priatelka, venoval by som sa jej, miesto vypisovania na internete :)

Je jasne, ze v dnesnej dobe to je tazke a ci byvas s rodicmi je uplne fuk. Ale ten tvoj postoj k muzom ich odplasi, teda tie lepsie jedince :)