Ahojte,zacnem asi tym,ze s priatelom sme cez 3 roky a pomalicky sa blizime k stvrtemu,fakt sa nemam na co stazovat,je to presne ten typ cloveka,ktoreho chcem mat pri sebe. Len by som potrebovala nazor na dovolenky, totizto neboli sme na ziadnej spolocnej, zakazdym sa to nejako vyvrbilo, ze sme nesli alebo na zaciatku vztahu sme to riesili kazdy s kamaratmi a vyhovovalo to a ako cas ide,tak poviem to tak,ze by som ju vedela predstavit aj spolocnu,nejak tak sme aj zamyslali,az dnes mi oznamil,ze zrejme to tak nebude..podotykam v lete,viem je skoro a mozno to bude uplne inak,ale rada by som s nim sla aj ja na dovolenku. Nemam 15 rokov alebo tak,sme dospeli ludia,len to predtym nevyslo ci uz z financnych alebo casovych dovodov. A chcela by som vediet, aky mate na to nazor. Priatel o tom vie,ze by som takto rada..nuz,ale asi to bude nejak inak..neviem,ci proste to teraz z tej situacie ja zle citim..a citim sa tak trochu,ze nema o to zaujem..neviem,je fakt,ze fungujeme tak trochu na dialku,ale casom sa to dost zlepsilo aja so msa prestahovala do blizsieho mesta z inych dovod,nie kvoli nemu a boli sme si blizsie
Oddelene dovolenky.
hm my zase mame rovnke zaujym,co s atyka dovolenky a ci s jeho alebo mojou partiou,ani jeden nemame problem,je to vzdy super:)
takze v tomto problem nevidim
a dovera?nuz,bez toho by vztah nebol vztahom a neboli by sme spolu:)
A fungujeme tiež na diaľku, sme spolu len cez cez víkend. Priateľ má radšej aktívnu dovolenku (hory), ja sa zase radšej opekám na slnku. Nechcem ho ťahať tam, kde by ho to nebavilo, tak isto ani on mna nie. Ani jeden z nás by si neoddychol, obaja by sme boli nervózni. Preto to riešime oddelenými dovo, on ide s partiou, ja idem s partiou. Nič si nevyčítame, jednoducho si veríme
Ja mám s priateľom podobne oddelené dovolenky, vyriešili sme to tak, že dva krát do roka si robíme predĺžené víkendy. Raz na hory, raz welnes, inokedy pod stan či na bicykle.
jaaaj no :) normalne som sa nad tym kvoli tebe zamyslela :D
spominas?:)fu,no tiez pekne dlho
inac ked hovorime o spolocnej dovolenke ta bola pred 4 rokmi u mna :D hej, ked odbre ratam, tak 4 roky dozadu, ak neratam raz za rok predlzeny vikend niekde :D
aj?fu,no nech ti to rychlo ubehne:)kde robis?
no jasne,len to taky ten prvotny pohlad moj na to...ze no chapes
uvidime:)
jj, v praci, dnes do tretej :D super no, ja viem :) tak tak, do maja casu ako ceciny ;)
to mas pravdu:)tak uvidime,do maja casu dost a je to pravda:)dakujem za tento iny pohlad:)na silvestra v praci?do kedy si?:)
vies mima, ale tu nejde o jeho rodicov, tu ide skor o jeho postoj, ked ta tam bude chciet mat, pretlaci ta tam tak ci tak. az to vyriesis daj vediet ako si dopadla :) za malo, nudim sa v praci, takze :))