Ahojte,zacnem asi tym,ze s priatelom sme cez 3 roky a pomalicky sa blizime k stvrtemu,fakt sa nemam na co stazovat,je to presne ten typ cloveka,ktoreho chcem mat pri sebe. Len by som potrebovala nazor na dovolenky, totizto neboli sme na ziadnej spolocnej, zakazdym sa to nejako vyvrbilo, ze sme nesli alebo na zaciatku vztahu sme to riesili kazdy s kamaratmi a vyhovovalo to a ako cas ide,tak poviem to tak,ze by som ju vedela predstavit aj spolocnu,nejak tak sme aj zamyslali,az dnes mi oznamil,ze zrejme to tak nebude..podotykam v lete,viem je skoro a mozno to bude uplne inak,ale rada by som s nim sla aj ja na dovolenku. Nemam 15 rokov alebo tak,sme dospeli ludia,len to predtym nevyslo ci uz z financnych alebo casovych dovodov. A chcela by som vediet, aky mate na to nazor. Priatel o tom vie,ze by som takto rada..nuz,ale asi to bude nejak inak..neviem,ci proste to teraz z tej situacie ja zle citim..a citim sa tak trochu,ze nema o to zaujem..neviem,je fakt,ze fungujeme tak trochu na dialku,ale casom sa to dost zlepsilo aja so msa prestahovala do blizsieho mesta z inych dovod,nie kvoli nemu a boli sme si blizsie
Oddelene dovolenky.
mas pravdu,dakujem..takto ma to len zoziera zvnutra:)
no uvidime,co a ako bude vobec..trochu sa obavam takeho staromodnejsieho pristupu jeho rodicov..ale tak najhrosie ...no sak snad o rok:)
dakujem strasne moc,si zlata,ze si reagovala
zozierat sa neoplati, treba rovno povedat vo co de, ze ti vadi ze po 4 rokoch nemate dofcu, podla mojho nazoru by s tym problem nebol. pokial ma este aj mamu normalnu tak silne pochybujem, ze by bola proti, ved si takmer uz aj ty cast rodiny takze..
noo ja by som sa narovinu opytala ci by sa ta dovolenka nedala spojit a sla by si s nimi. nie je to vtirkovanie, povies to frajerovi a ten sa vyjadri. ked ti povie, ze je to zly napad, tak ok. ale za opytanie nic nedas
ale strasne ti dakujem,ze reagujes,potrebujem taky iny pohlad,mne sa dnes v noci kvoli tomu strasne zle spalo,respektive s ami nedlao spat...ale co mozem urobit/povedat...nic
a asi ani v podstate neni co
jasne chapem:)teda brat je v dubaji,aby si chapala..a jeho idu pozriet a to je kvazi nieco ako naharada dovolenky
no vies,to vice-mene organizuju jeho rodicia...a to ja sa tam nemozem nakvartirovat,chapes..a mne by to oblo take neprijemne..a pochybujem,ze ma zavolaju...teda nemame nijaky zly vztah,aby si chapala:)vychadzame spolu dobre,teda super,s tetou som za kamaratku,takze tak:)
len sa to asi tak nejak nehodi
myslim, spolu s nim za bratom
a k tym 4 dnom a ja zas nerabam tolko,aby som si to mohla dovolit zaplatit pre oboch..
teda sorry,asi som trochu drsna..len osm z toho smutna:(
a preco nejdes s nim? to som nejak nepochopila
no a vidis,nevyslo vam vela dovoleniek,nam ziadna...po 4 rokoch mi je to luto