Ahojte,zacnem asi tym,ze s priatelom sme cez 3 roky a pomalicky sa blizime k stvrtemu,fakt sa nemam na co stazovat,je to presne ten typ cloveka,ktoreho chcem mat pri sebe. Len by som potrebovala nazor na dovolenky, totizto neboli sme na ziadnej spolocnej, zakazdym sa to nejako vyvrbilo, ze sme nesli alebo na zaciatku vztahu sme to riesili kazdy s kamaratmi a vyhovovalo to a ako cas ide,tak poviem to tak,ze by som ju vedela predstavit aj spolocnu,nejak tak sme aj zamyslali,az dnes mi oznamil,ze zrejme to tak nebude..podotykam v lete,viem je skoro a mozno to bude uplne inak,ale rada by som s nim sla aj ja na dovolenku. Nemam 15 rokov alebo tak,sme dospeli ludia,len to predtym nevyslo ci uz z financnych alebo casovych dovodov. A chcela by som vediet, aky mate na to nazor. Priatel o tom vie,ze by som takto rada..nuz,ale asi to bude nejak inak..neviem,ci proste to teraz z tej situacie ja zle citim..a citim sa tak trochu,ze nema o to zaujem..neviem,je fakt,ze fungujeme tak trochu na dialku,ale casom sa to dost zlepsilo aja so msa prestahovala do blizsieho mesta z inych dovod,nie kvoli nemu a boli sme si blizsie
Oddelene dovolenky.
ale ved aj ja ho chapem a tiez by som sla pozriet sestru sovju,keby tam je..to je jasne
a 4 dni asi teraz nebudu z financnych dovodov z jeho strany...takze tak
nie som chlap.. nevyslo nam vela dovoleniek, raz pre to, inokedy pre nieco ine. len v tomto pripade hovorim, ze ho chapem, skus teda vyskusat na 4 dni niekam alebo tak.
a ide o to,ze ty povies,ze ked nejdes s nou,to znamena,ze ste uz takto spolu boli...my nie..to je trochu rozdiel
ved ja nehovorim,ze to neni fajn,ved som tak bola viackrat..len mi je luto,ze my dvaja nikdy nejdeme a proste minuly rok sme si povedlai,ze o rok a prestavam tomu verit,ci to vobc bude aj o dva roky..to nejde o to,ze s ostanymi ludmi neni fajn..a vies,ked s nim chodis/byvas,zijes...whatever...tak ako s nim rad travis cas,tak by si s nim nieco nove rad aj spoznal,nech to nemusi poznat len z rozpravania a je to take..ine s nim vsetko
tiez nemam spolocne dovolenky moc. skoro vobec. a netusim kedy vobec nejaka bude :D neviem, ja to beriem tak, ze ked nejdem na dovolenku s polovickou, idem s niekym inym. a vzdy je fajn.
no aj ja ten dubaj chapem,len mi je luto,ze zas dalsie leto si povieme,ze no tak snad o rok...a uz mam pocit,ze to zrejme ani nevyjde..a vies,mne prijde take celkom prirodzene,ze by sme dakam spolu sli..
podla mna su oddelene dovolenky beznym javom. a s tym dubajom ho chapem. tak mu mozes nadhodit, ze by si s nim uz chcela niekam ist, nech nabuduce leto ide uz s tebou :) ved vy dvaja si mozete urobit aj nejaky predlzeny vikend, prip. na 4 dni nieco a tak.
dakujem za reakciu v prvom rade:)potrebujem aj druhy pohlad..no ono to tak bolo uz davnejsie,ze spolocna dovolanka,len to nevyslo a nejde o to,ze by sme s anezliesli..3 mesiace sme spolu zili v garzonke v anglicku a aj spolu pracovali,takze toto mame odkusane a rozumieme si a stale sme spolu:)
ide skor o to,ze by siel pozriet brata do dubaja,ktory tam robi stewarda a zrejme by slo o nejaku taku psolocnu ich dovoelnku,kde by ho sli pozriet aj rodicia,aby si chapal
a kedze toto leto to nevyslo,tak sme si pvoedlai,ze to buduce pojdeme a uzivali sme si prave slovenske..a kedze ho tam pojde pozriet,tak uz nejak z tych financnych dovodov si neviem predstavovat,ze by siel na dalsiu dovolenku..a vies,tu nejde o uprednostnovanie kto z koho,chapes..pre porovnanie,brat ja..a to je nieco,co proste chapem,ale na druhej strane by som rda vyskusala konecne aj tu nasu dovolenku...tak neviem,vie co si myslimt,takze tak...isty ten dubaj neni na 100 percent,ale povedzme to tak,ze to zacina byt cleko mrealne,ako mi o tom rozpraval
mimam, je pochopitelne, ze chces spolocnu dovolenku. ja by som to chcel tak isto. a nie ze po troch rokoch, ale hned, hoci aj po troch tyzdnoch. je to pomerne stresujuca situacia, v ktorej sa mozu ukazat pripadne partnerove chyby. charakterove alebo ine. urcite by som bol velmi nemilo prekvapeny, ba az zarazeny, neochotou druhej strany ist na spolocnu dovolenku.
su vsak partnerstva, kde je spolocna dovolenka mozno az utopiou. vztah moze skvelo fungovat vo vsetkych oblastiach, ale akonahle ide o dovolenku, nefunguje nic. raz som niekde pocul psychologicku rozpravat na tuto temu. je to pre mna velmi prekvapujuce, ale v niektorych vztahoch chodi kazdy partner na dovolenku zvlast, lebo na spolocnej sa jednoducho neznesu a ani jeden si neoddychne. to potom vyusti do absurdnej situacie, kedy z dovolenky prides dusevne unavenejsia, nez keby si nikam nesla.
mozno zistite, ze je to aj vas pripad a zostanete pri doterajsom fungujucom modele - kazdy zvlast. stalo by za pokus vybehnut na tyzden niekam na chatu, mozno na sneh trosku, len vy dvaja. to by ti mohlo trosku napovedat co ta asi caka v lete.
a inak je zaujimave, ze uz teraz vie, ze to tak o pol roka nebude, ze s tebou nechce ist. to uz si ju aj zarezervoval, ci co?