Mám 16 a som velmi skareda, postavu mám celkom obstpjnu ale ta tvár . Riedke vlasy (skúšala som na ne všetko),vyrážky(aj na tie),kruhy pod očami,ostavajúce uši,velky nos........... Pripadam si hrozne a ked prechadzam po ulici a vidím nejake zrkadlo , pozriam sa do nho a do oči sa mi tisnú slzy. Som 1. na strednej a nikto o mna ani len nezakopne. :( ... je mi do plaču z mojej škaredosti , ak vidím nejake pekne dievca co hovorí že chce byt krajsie ide ma porazit ........ :(
Som škaredá a preto trpím
Ste normálny ?! Najskôr jej spôsobíte depresie. Teraz ma dobre počúvaj ( skôr čítaj ) Si krásna, a podľa mna si úžasná, obdivujem ta za to ze si to dokázala napísať. A ak o teba nikto nezakopne buď rada. Si slobodná. Vzchop sa!!! Daj si make-up oblečiem sa to čo máš rada, Noe to čo je v móde , zdvihny hlavu a vyjdú do ulíc. Si určite úžasná a nech ta nezožiera niečo ako ,, nie som dosť dobrá '' ty si ešte lepšia ❤️❤️❤️ # LoveYourself
Aj horsie veci sa stavaju...
Bože baby, žiadna z vás nemusí byť vyslovene škaredá. Výražok sa zbavíte zdravšou stravou a prírodnou kozmetikou, to či ste štíhle alebo tučné tiež viete ovplyvniť. A keď sa viete pekne obliecť a namaľovať, tiež to pomôže. Keď máte tenké vlasy, dajú sa každý deň umývať, je to síce oštara, ale čo už keď k nám príroda nebola štedrá. Ja napr. mám tenke vlasy, farbím si na blond a každý deň umývam šampónom na objem a robím si prírodne masky a celkom pohoda.
Dnes som videla v autobuse babu, na ktorej fakt nebolo nič extra pekné, nemala dobré črty tváre, ani ústa, či nos. Ale bola pekne namaľovaná, pekný ružový rúž mala a proste zvýraznene oči a mala bohovské vlasy, dlhé a nafarbené na ryšavo pravdepodobne hennou (mimochodom odporúčam, je to prírodný produkt, ktorý aj priaznivo pôsobí na vlasy) a bola akurát štíhla a sa s ňou dal šofér do reči (ja ho ignorujem, je to sliziak čo sa snaží každú osloviť) a vám poviem že som uplne videla ako mu na nej div sliny nevytiekli (alebo niečo iné). Proste tá baba bila do očí a vyzerala dobre. Kebyže však bola neupravená, mastné nenafarbené vlasy, nenalíčená, tučná, bola by to škrata akú len tak nevidieť.
Netreba sa zmieriť so svojím osudom ;)
Bože dievča usat sa nebud ako mala ked maš 16 nak neset doma na riti a dačo zo sebov urob virašky daj si make up kruhy pod očami ako fakt? tekuty korektor , tekute linky si skoro dospela nevipisuj ako ti je luto že si škareda ale dačo zo sebov rob!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kašdy ma krasnu v sebe len ju musi najst .
Napíš mi na jankobeleny@centrum.sk
Rád ti poradím
Lol tak toto je ale že moc :D
Btw nechapem take reci ze "musis pracovat na svojom sebsvedomi"... skaredy clovek ktory za kazdym rohom pocuje nadavky a zaziva odmietanie alebo si nikoho nedokaze najst sebavedomy asi nebude. A aj keby bol tak to ho peknym neurobi. A prvy dojem je dolezity. To je zrovna ten vzhlad no.
ja že to si ty :) hneď sa mi to nezdalo že by si vyzerala ako 16 ročná :). Určite vyzeráš lepšie....