Mám 16 a som velmi skareda, postavu mám celkom obstpjnu ale ta tvár . Riedke vlasy (skúšala som na ne všetko),vyrážky(aj na tie),kruhy pod očami,ostavajúce uši,velky nos........... Pripadam si hrozne a ked prechadzam po ulici a vidím nejake zrkadlo , pozriam sa do nho a do oči sa mi tisnú slzy. Som 1. na strednej a nikto o mna ani len nezakopne. :( ... je mi do plaču z mojej škaredosti , ak vidím nejake pekne dievca co hovorí že chce byt krajsie ide ma porazit ........ :(
Som škaredá a preto trpím
tak urob so sebou niečo :)
Ty predovšetkým musíš pracovať na svojom sebavedomí, keď to budeš mať vyššie tak hneď si budeš pripadať krajšia
...no moje mile...urcite ste pekne a krasa nie je vsetko...zdokonalujte seba vnutorne...charakter...v neskorsom veku to my muzi ocenujeme...ked je zena normalna a nie primadona a poviem vam...mam kolegynu...fakt peknu...tvar...postava...ale tak nizke sebavedomie a rozbite vnutro ako zrkadlo ..to ste este nevideli komplexy si p..cou lieci doslova.....navyse je vulgarna , blba a vsadza vsetko na krasu...nicim inym muza nevie zaujat...chvilkovy osial a kazdy chlap na nu sere...preco asi....nulovy charakter....charizma ziadna...vyzarovanie nula bodov....len chodiace prsia ..huste vlasy...pekna tvar....na pobavenie na mesiac a dovidopo....a to sa blizi 30tke...este stale si myslite ze krasa je vsetko? budujte sa z vnutra...a obcas si chodte zabehat..nech nie ste ako vorvane
nestiham sa cudovat co tu citam
Niekto:to vážne? Keď ti rodina povie, že si škaredá, tak by som ich nakopala do riti. Verte v to aká ste a nehanbite sa za to. Tie prednosti zvýraznite a tie menej pekné veci, zatiente. PS:veľa ľudí povie, že je škaredá, len preto, lebo závidí!!!!!!!!!!!! Mne napr. viem je to od veci, ale veľmi veľa ľudí hovorí, že som pekná...ale stále na mne chcú niečo zmeniť a potom mi povedia, že to chcú mať ako ja, bez zmeny, lebo na iných nikdy nedám. proste chcú ma urobiť škaredšou, lebo žiarlia. a to nie som vôbec extra pekná!!!!!!!ani pekná nie som. Ja tým ľuďom už ani neverím, a PRE KAŽDÉHO JE PEKNÉ NIEČO INÉ!!!!
vyskusaj experiment papierovevrecko daj na hlavu a pizoruj okolie ci sa aspon za postavou obzru a oci si nezabudni vystrihnut na tom vrecku
Viki, to ich prejde, neboj. Vyrastu z toho, Zatial sa daj do nejakej normalnej partie. Napriklad ku skautom:
www.youtube.com
:)
Čo mám robiť? Veľa ľudí sa mi smeje že som škaredá...postavu mám celkom ok ale tá tvár...mám jemnú tvár bez jedinej vyrážky, vlasy mám husté...pery mám plné...no mám pehy...nemám ich sice moc ale možno to je aj preto...ktomu moje vlasy majú zvláštnu farbu..sú niečo medzi blond a hnedou...no nádych majú trošku do ryšava...som zúfalá..:/ neviete niekto poradiť?
Nepozeraj sa tak na seba. Neponižuj sa. To môže byť najhoršie čo môže sama sebe urobiť.
Ak ty si budeš myslieť a hovoriť, že si škaredá tak aj okolie ta tak bude vnímať.
Určite si pekné dievča s dobrý srdcom ktoré sa len odsudzuje a zavrhuje. Neporovnávaj sa s druhými babami. že ona je krásna a ja nie. Maj sa rada a povedz si každé ráno som pekná sexi kočka. Uprav si vlasy, lieč si akné a cvič. A keby ty niekto povedal, že si škaredá tak ho ignoruj. Lebo ten čo ty to povie je debil.
Tiež mi každý hovoril, že som tučná škaredá krava. Ale boli aj chalani čo mi hovorili, že pekné roztomilé dievčatko.
Ak budeš staršia budeš sa vnímal inak ako teraz. A keď budeš nejakým normálnym chalanom milovaná tak budeš najkrajšia baba a budeš sa vnímať. Niektorý chalani sú magory povedia aká si krásna popletú babe hlavu a potom ju dostanú do postele a odkopnú. Bacha na to.
Ale najdôležitejšia je vnútorná krása.
Toto ty aspoň trochy zvýši sebavedomie a iný pozitívny pohľad na seba.
Pro krásu těla naletí člověk na ošklivost duše.
Étienne Bonnot de Condillac
Vadou těla se duše nezohaví, ale krásou duše se zdobí i tělo.
Lucius Annaeus Seneca
Krásu človek nevidí na obrázku, lebo krásu musí človek poznať. Až potom ju vidí všade.
Matej Murín
Pro zrození lásky je třeba, aby nebyla na překážku ošklivost. Milenec však brzy dospívá k tomu, že shledává svou milenku krásnou právě v té podobě, jakou má, aniž si myslí na pravou krásu.
Marcel Proust
Jestliže vážnější nemoci těla dovedou překazit příjemnost života, tím spíše ji musí překazit nemoci duše, k nimž patří touha po bohatství, slávě, panování, po rozkoších těla, návaly sklíčenosti, omrzelosti a zármutku, které hlodají v duši a moří ji starostmi.
Marcus Tullius Cicero
Všechny bytosti, které milují, myjí osudovou krásu, krásu trvání, krásu prvku.
Paul Éluard