Mám 16 a som velmi skareda, postavu mám celkom obstpjnu ale ta tvár . Riedke vlasy (skúšala som na ne všetko),vyrážky(aj na tie),kruhy pod očami,ostavajúce uši,velky nos........... Pripadam si hrozne a ked prechadzam po ulici a vidím nejake zrkadlo , pozriam sa do nho a do oči sa mi tisnú slzy. Som 1. na strednej a nikto o mna ani len nezakopne. :( ... je mi do plaču z mojej škaredosti , ak vidím nejake pekne dievca co hovorí že chce byt krajsie ide ma porazit ........ :(
Som škaredá a preto trpím
Diana,ty vieš kolko má rokov??
Diana255 - nezda sa ti tvoj prispevok odveci, ona nepisala nic o plastike a myslim ze je este prilis mlada aby na nieco take myslela... okrem toho ty si sa skor postazovala na neochotu chirurga a nedostatky v plst. chirurgii ako poradila...
diana255, mohla si usetrit:)
lepsia ako plastika je sebelaska
skareda zena je taka, ktora sa o seba vobec nestara a nezaujima sa sama o seba. tak sa prestan zaobrat tym, zeby si mohla byt skareda a skus zacat sportovat, zdravo sa stravovat, pekne sa obliekat a viac si verit.
Simi
Aj ja som taka bola a aj ked mi hocikto povedal aka som pekna ja som si myslela svoje. Hned ako som začala pracovať som si zarobila na strojček na zuby a plasticku operáciu nosa, no podarila sa až na 4x. Bohužial našla som nešikovneho chirurga. A o rok neskor som si dala operovať aj odstavajuce uši. Nie všetko vyjde na prvy krat a preto aj jedno ucho bolo treba znova operovať lebo začalo znova trochu odstavať.
Zatial som so sebou spokojna a operácie mi život zmenili o 90%. A vyražky mi zmizli po tom ako som začala chodiť do solarka. Tie zvyšne percenta su moja výška (160) ale s tým nič nenarobim.
Iba ťa chcem upozorniť že ak sa niekedy rozhodneš pre nejaky chirurgicky výkon, nie je to nič hrozne a bolestive. Treba dufať že sa operácia podari a ak aj nie musiš mať pevne nervy aby si sa psychicky nezrutila po tom čo ťa chirurg bude klamať aky maš ten nos pekne spraveny aj ked bude cely do strany a hrbolaty nedaj sa odbiť oni iba klamu aby nemuseli znova operovať to iste a navyše už zadarmo. A nevahaj isť k inemu chirurgovi ak to u prveho nevyjde a on sa pravdepodobne bude chovať arogantne.
Ja som tooto všetko zažila a chce to vela trpezlivosti, odvahy a isť si za svojim aj napriek neludskemu spravaniu chirurgov ktorí maju spraviť reoperáciu v cene.
maros75 :DD troska krute,no na pobavenie dobre:D
vyrasties do krasy, pekne sa upravis, das si makeup, a nebudes stihat chalanov odhanat, uvidis.
Vraj skarede zeny su dobre v postely:)
Lebo nikdy nevedia ci nie je ten sex ich posledny :)
navyse, rok co rok nastanu zmeny,vidim to na sebe,alebo skor moje okolie.bolo mi povedane, ze ako krasniem a ze som sa velmi zmenila:) to cloveka potesi.
btw taka vec sa mi stala na ZS,ze jeden chlapec, "velmi citlivy", mi povedal, ze som naskaredsie dievca na svete,hm,a teraz ked sa stretneme, tak vidim na nom, ako po mne pokukuje:D