Ako zistím ze ide po mne nejaký chalan?
Dá sa to nejak zistit alebo vycítit?
V poslednej dobe sa okolo mna kruti vela chalanov a mam také podozrenia ze idú po mne...ale neviem ci si to len nenamýslam..
(niektorý suú fakt pekný, ale niektorý naopak skaredý kt. sa snazím vyhýbat.
Ide po mne?
Monii - "ahoj, ako sa mas" ma podobnu uroven ako ahoj :DD aspon teda na mna malo vzdy :-)
nemas mu pisat len ahoj, ale aspon ahoj, ako sa mas? aby ti mal na co odpisat.. ja tiez ked vidim len spravu ahoj tak to ani neotvorim.. :P
sweethoney - to co si napisala? blbost.
Ada :) neozyvaj sa mu, moja rada :) iba sa strapnis ak ti neodpise...ja som napisala chalanovi na pokeci iba tak ,,ahoj :),, a on nic...a pritom bol prihlaseny a chatoval...a tiez ho poznam z videnia a aj on mna...dal mi najavo, ze ma ma vies kde....co uz, zivot ide dalej, a nezastavi sa len kvoli jednemu cloveku ktory ti ani zato vobec nestoji :)
ada neries tu zbytocnosti a radsej sa mu ozvi :P
dobre a keby o teba mal/a záujem nejaký/a chalan/baba, kt. síce nepije, nefajčí, je milý/á, mozno aj inteligent., ale je ti strasne nesympatický/á...čo by si robil/a?
Lebo si myslím, ze ked sa s takýmto clovekom budem rozprávat tak si bude myslit ze má u mna sancu, a bude si robit zbytocné nádeje, a neskôr aj tak zisti ze neni môj typ a bude velmi sklamaný....tak načo ho robit nestastným, nech to zistí hned, nie? Aspon si moze zacat dalsie dievca a nemusí mysliet len na mna(zbytocne).
Tak je rozdiel ak napíšeš že sú iba škaredý a ak napíšeš že sú fajčiari, pijani, smraďoši... lebo by bolo veľmi povrchné ak by si sa im vyhýbala len kôli vzhľadu...