Ako zistím ze ide po mne nejaký chalan?
Dá sa to nejak zistit alebo vycítit?
V poslednej dobe sa okolo mna kruti vela chalanov a mam také podozrenia ze idú po mne...ale neviem ci si to len nenamýslam..
(niektorý suú fakt pekný, ale niektorý naopak skaredý kt. sa snazím vyhýbat.
Ide po mne?
Ludia, prosim vas, je to tak tazke zapamätat si pravidlo, ze v mnoznom cisle sa na konci nepise Y ale I??? Kam ste chodili do skoly?
blink_182
prečo si myslíš ze som zrelá na liečenie?
No a čo? Je to predsa moja vec, ze sa im vyhýbam, proste sú to nesympatický, drzý, fajčiari, niektorí dokonca aj taký čo pijú...ja teda na take typy chalanov niesom., je mi to nepríjemné ked sa takýto typ chalana okolo mna tocí, a naco sa s nim zbytocne dávat do reci, iba by si robil zbytocne nádeje
"niektorý suú fakt pekný, ale niektorý naopak skaredý kt. sa snazím vyhýbat."
No ja som v šoku.... To len preto že sú škaredý sa im vyhýbaš??? Dievča, si zrelá na liečenie.
urcite je ina vec, ked baba /alebo aj chalan/ otravuju sposobom, ze napisu dotycnemu vzdy ked sa prihlasi, to neznasam :DD
ale to neni tvoj pripad, takze smelo do toho :)
ada ty si trubka :)) jasne ze mu napis. On mozno ani nema tusenie, ze ti je sympaticky! Ani mu nenapadne, ze by si bola rada, keby sa ozval. chlapi su v tomto divni! Obcas ich treba "kopnut" nech sa rozhybu.
Takym "ahoj" urcite nic nepokazis. A ked bude skupy na slovo, tak aspon budes vediet, ze cakat na nieco od neho je celkom zbytocne a nemusis marnit cas.
Nemas 15 aby si robila tragediu z toho, ze napises ako prva chalanovi. Je to len obyc. chlapec rovnaky ako tvoji kamarati, brat alebo hocikto iny, len je fesak :)) tak to skus, neboli to, uvidis :)
ale ked ja sa hanbím,...ja to nedokázem :(
nechám to na nom..bud sa ozve on alebo to nechám tak
ja si to este rozmyslim:)
ale zatial dakujem velmi pekne za rady;)
a ako mu mám napísat...to len tak ze ci nepokecá? podla mna to je také trápne, neviem
nebolo by skôr lepsie cez nejaký iný vymyslený nick sa ho popýtat ze ake sa mu pacia a ze ci nejakú ma, alebo tak??