Ide po mne?

Maoam

Ludia, prosim vas, je to tak tazke zapamätat si pravidlo, ze v mnoznom cisle sa na konci nepise Y ale I??? Kam ste chodili do skoly?

ada56

blink_182
prečo si myslíš ze som zrelá na liečenie?
No a čo? Je to predsa moja vec, ze sa im vyhýbam, proste sú to nesympatický, drzý, fajčiari, niektorí dokonca aj taký čo pijú...ja teda na take typy chalanov niesom., je mi to nepríjemné ked sa takýto typ chalana okolo mna tocí, a naco sa s nim zbytocne dávat do reci, iba by si robil zbytocne nádeje

blink_182

"niektorý suú fakt pekný, ale niektorý naopak skaredý kt. sa snazím vyhýbat."

No ja som v šoku.... To len preto že sú škaredý sa im vyhýbaš??? Dievča, si zrelá na liečenie.

xdanielax

urcite je ina vec, ked baba /alebo aj chalan/ otravuju sposobom, ze napisu dotycnemu vzdy ked sa prihlasi, to neznasam :DD
ale to neni tvoj pripad, takze smelo do toho :)

xdanielax

ada ty si trubka :)) jasne ze mu napis. On mozno ani nema tusenie, ze ti je sympaticky! Ani mu nenapadne, ze by si bola rada, keby sa ozval. chlapi su v tomto divni! Obcas ich treba "kopnut" nech sa rozhybu.
Takym "ahoj" urcite nic nepokazis. A ked bude skupy na slovo, tak aspon budes vediet, ze cakat na nieco od neho je celkom zbytocne a nemusis marnit cas.
Nemas 15 aby si robila tragediu z toho, ze napises ako prva chalanovi. Je to len obyc. chlapec rovnaky ako tvoji kamarati, brat alebo hocikto iny, len je fesak :)) tak to skus, neboli to, uvidis :)

DzanaFX

Ale prosímťa žiadny vymyslený nick :) Pekne mu napíš len ahoj, a keď odpíše spýtaj sa ako sa má čo má nové a potom sa debat arozbehne...keby nie tak sa ozvy vymyslíme niečo :))

ada56

a ako mu mám napísat...to len tak ze ci nepokecá? podla mna to je také trápne, neviem
nebolo by skôr lepsie cez nejaký iný vymyslený nick sa ho popýtat ze ake sa mu pacia a ze ci nejakú ma, alebo tak??

DzanaFX

No len mu pekne napíš, podľa jeho odpovedí uvidíš ako si na tom...Ak by ste nenašli vôbec psoločnú reč, tak sa nemusíš ďalej zaoberať tým, či máš u neho nejakú šancu...Niekedy musí žena urobiť prvý krok ;)