Ako zistím ze ide po mne nejaký chalan?
Dá sa to nejak zistit alebo vycítit?
V poslednej dobe sa okolo mna kruti vela chalanov a mam také podozrenia ze idú po mne...ale neviem ci si to len nenamýslam..
(niektorý suú fakt pekný, ale niektorý naopak skaredý kt. sa snazím vyhýbat.
Ide po mne?
no kontakt na neho mám, lenze este nikdy som si s nim neskúsila písat..nevypadalo by to trápne? a o com by som si s nim písala?
Dost sa hanbím, na to aby som mu napísala ako prvá ja
no jeden sa mi páči, ale neviem ci aj ja jemu, nedá sa to rozpoznat.
Poznám sa s nim par mesiacov, ale moc sa nerozprávame, vacsinou sa iba pozdravíme ze "ahoj" nic viac...ale je pravda ze sa po mne obcas aj pozerá, usmeje sa atd. ale mozno sa správa normálne a nic to neznamená, vázne neviem :(
tpch:D:D: nemaš chybu počuj!! sa mi páčiš :Dasi idem po tebe!!
Najviac pozorovateľné je, keď sa na Teba zapozerá, ďalej si ťa môže premeriať, usmiať sa, povedať niečo pekné, nenápadne hádzať komplimenty a pod. Máš ty o nejakého konkrétneho záujem? Komunikujete spolu? :)Nehanbi sa za to, že si nemala priateľa prosímťa...To nie je nič na hanbu :) Môj brat má prvú priateľku 9 mesiacov a má 22 rokov :)
Slova "ide po mne" sa daju vysvetlit roznymi sposobmi :-DDD Ty si to vysvetlujes inak a paranoik inak...
tak vsimnes si to aj tak ze je pri tebe tak trocha mimo :) snazi sa byt pri tebe najblizsie, a tak dalej ..ale to ma vela faktorov ..sama mosno vycitis tymi zenskymi zmyslami :)
Nevtieravou a nenapadnou otazkou -> "Ides po mne?"
mám 18 a pól...a pýtam sa preto, lebo este nikdy som ziadneho chlapca nemala :( uz sa za to aj hanbím...a preto to vôôbec neviem rozpoznat ci sa mu pácim alebo nie...ako by som to zistila?