Zaujímalo by ma, či má niekto takúto skúsenosť...
V útlom detstve ma sexuálne zneužíval otčim, o pár rokov brat. V prvom prípade ho dala matka na súd, ale to bol celkovo tyran a psychopat, niektoré spomienky z toho obdobia ma týrajú aj po tých rokoch (našťastie na to zneužívanie si nespomínam).
V prípade brata to moja matka ignorovala, pričom o tom určite vedela.
Reakcia blízkych na zneužívanie
Meretseger, na bisexualite nie je nic zle, myslim, ze mozno by ti laskyplny a pekny vztah so zenou dokazal dokonca pomoct vramci terapie. Vazne!
...lietam od homosexuality k heterosexualite a neviem si vybrať :D
Maoam: A možno je to i tým, že ako hraničiarka
Mese.. S manzelom to uplme casto nebyva,tada take myslienky,niekedy sa spolu v posteli vidime az raz za mesiac,chuda ma dve prace, nase dve deti nas vystavia..dakedy to proste pride na mna..mne sa smrtou nevyhrazal,skor,nikomu nehovor,pojdem do väzenia..a tak...ja som sa niekolko krat pokusila o samovrazdu,ale nikdy som to nedokoncila,nemala som taku tu uplnu odvahu,alebo sa to proste nepodarilo..ale ani tak nie pre otca ako pre to aky vztah som mala s matkou,vsetku pokusy boli kvoli nej..ale ona zla matka neni,len zle vychovala svoje deti ako sama hovori....ty to mas teda hrozne..nechcela by som byt v tbojej.kozi,kolko mas rokov ak smiem vediet?
baby, je mi uprimne luto, co ste prezili a co prezivate
vase terajsie pocity su uplne normalne, vzhladom k tomu :-((
bisexualita: ja si myslim, ze toto sa dokaze rozvinut aj vzhladom k zazitkom, skusenostiam, ktore velmi oplyvnia, v citlivom veku
Meretgeser ja som s nim bola v jednej domacnosti,teda od kedy mi robol zle asi 8 rokov,hned ako som isla do puberty a mala som ako take prsia..pmätam si jeho slova. Nikomu to nehovor,ved ti nic zle nerobim. X( ty s nim stale zijes?
ocka: Blázon? Nope. Poviem ti, že i vo mne niekedy skrsnú obskúrne myšlienky, snáď niečo v štýle: "aké by to bolo, keby som spravila to isté..." A je mi potom zo seba pekne zle. VIEM však, že nikdy nč také nespravím. Myslím ale, že sexualitu to dosť rozhádže. Tak napríklad ja som mala prvý dobrovoľný sex ako fakt dosť mladá, hoci nie s chlapcom (som bisexuálka, ale s orientáciou sa človek rodí, no nie?).
Úplne rozumiem tvojim pocitom pri sexe s manželom avšak stále to pretrváva? Z toho by si sa fakt mala dostať (ale nie úvahami v mojom štýle: "no, psychológ mi vážne pomáha, možno by som sa s ním mohla vyspať, nech mi to pomôže prekonať túto je*lú traumu").
Obhajoval sa tvoj otec len tými slovami, alebo sa ti aj vyhrážal smrťou? To je... bežné? Neviem, možno nie, ale poznám to. No a s bratom - a ešte s jedným a s mamou - stále žijem v jednej domácnosti, a hoci si myslím (chcem myslieť), že som to už prekonala, asi nikdy sa nezbavím tej podvedomej úzkosti, najmä vtedy, keď okrem neho a mňa doma nikoho niet. Vtedy si občas vytiahnem z príborníka nôž a ostávam v strehu. No fakt príjemné.
Meretgeser ja som s nim bola v jednej domacnosti,teda od kedy mi robol zle asi 8 rokov,hned ako som isla do puberty a mala som ako take prsia..pmätam si jeho slova. Nikomu to nehovor,ved ti nic zle nerobim. X( ty s nim stale zijes?
hm...dakujem ludkovia za komenty :-D
Vztah otec- ja
Po tom co sa to stalo,uplne som sa zmenila,zbesnela som,snazila som sa ho zmazat zo seba,aby to on nebol posledny,spala som s kamaratom..inymi,hambim sa za to,ale nevedela som co robit. Najhorsie bolo,ze sme v inom regione mali podnik a ja som tam rodicom pomahala a matka ma nechavala s tatkom pracovat vikendy,a mali sme len skromny byt na prenajom o jednej nafukovacke,hnus.. Znenavidela som ho,nemohol sa ma doknut,hovorit,ale casom som to musela prekonat,bola som len tretiacka ,nie druhacka na strednej,nemala som kam ist,musela som to skryvat..casom sme sa robili ze sa nic nestalo.. Tatko pracuje niekolko rokov mimo slovenska..takze sa nevidame,no sem- tam zavola.. Najhorsie je,ze sme sa dostali do fazy akoby sa ozaj nikdy nic nestalo,matka mna a tatka vyhodila z domu ked zistila ze on ma frajerku z veedlajsej dediny ako sme mali podnik,a ja ta co mu drzala stranu- ked moze ona,moze tatko,som bola ta zla.. Zdedila som ako cerstva 18 byt po starkej, takze kam ist bolo kde,vzala som aj tatka,taka hlupa,sice sa uz nikdy o nic nepokusil,ja som mu akoby odpustiala,dala som mu peniaze po starkej co som mala na 2-3 roky platenia najmu,s tym ze mi bude pomahat ako studentke na. SS ,ale vysral sa na mna,odisiel do svta a nikdy,aj ked som ho prosila,ze ma idu vypojit z elektrarni,nikdy nepomohol :-S len sluby..hlupa naivna som!! Par krat prisiel na slovensko,vlastne za 7 rokov asi 2 x,tak som to neriesila..slubotechna vzdy naslubovala,odisla a bolo...
Matka a ja
Pol roka sa vobec nekontaktujeme,my s manzelom byvame v inom.meste15 km od nej,ku nam nikdy nechodi,nevola,nepise,len ked po MD pojdem do prace,nie je vylucene ze budeme priame kolegyne na oddeleni,podla toho kam ma zaradia..ja som taky sproty clovek,ze rodicom,kamaratom rychlo odpustim a zasa doverujem,a znova a znova sa necham oklamat.. Matke som priala pekne sviatky sms,lebo v lete mne a dcerke pisala k naroxeninam a ja som ku jej narodeninam nenapisala,tak mi to prislo luto..a predsa vianoce..a taka som bola sklamana ked mi nenapisala..keby ani kredit nemala,moze napisat cez azet...proste aspon ciarku.. Odlozil Som si vsetky maily plne urazok,asi je cas si ich preciata a rozpamätat sa aby som zasa nespadla do blata
Pocity.. Ked sa hlavne mame s muzom milovat,ked je v tej polohe ako sa mi to vtedy stalo,ked sasnazi robit to co ON,vsetko sa mi to vracia,a ja nechcem stale muzovi pripominat to co sa mi deje,chcem aby sme boli normalny,aby aby...to bolo take ake mA byt a nie aby sa mi hlava plietla,mam uzasneho muza,ale hovorit mu,toto nie,toto nie,ani toto..nechcem ho sklamat,ani klamat..a niekedy sa bojim ze som uz ulne... Mesuge,neviem co by som dr. Vravela,len by som revala, a ak by to mal byt este kuvtomu chlap :-S s prepacenim pani,no ine je hovorit z oci do oci a ine takto pisat,pochopite ma :-) ja ani neviem akoby som zacala..a ked vidim,videla som svokru,ako chodi k psychyiatricke,co psychplogicke,teraz neviem presne,a tam plna cakaren,ako sa moze naplno venovat cloveku?? Neviem co mam robit. A ja som natom este fajn,no zhodou okolnosti som nasla v lete novu kamaratku,a neskor,po doveznom rozhovore som zistila ze aj ju jej otec zneuzival,a horsie nez mna ..mala len 5-6 rokov... Co su toto za zverstva??? Kolko krat,ked kupem deti,svoje krasne deti,ked ich vidim take nahe,prepadaju ma hrozdne myslienky,nedokazem pochopit kde sa to berie vo mne,ja by som im nikdy neublizila,tak ako bolo mne,ze by to proste..nemoze to byt dedicne? Ja nechcem byt take zviera ako moj otec!! Toto sa bojim aj muzovi povedat aby .. Nie som blazon,ci?? Pomooooooc
Aspoň s ním nie si denno-denne v jednej domácnosti, to desne ubíja.