Fake kabelka

slniecko24

fake je fake. na co sa hrat? este nezarabam, no mam pekne kabelky z dostupnejsich znaciek ako napr. M. Kors a ci Pierre Cardin, na ktore som si zarobila brigadami popri skole a objednala z netu z novakabelka konkretne. daju sa pekne doladit k obleceniu.

Prezývka55

Lol im nejde o to ci to je fake alebo co, im ide o to aby si za to zaplatila dan. Cize chcu fakturu z ktorej zacvakas 20% a potom ti ju daju.

mya123

lost
tiez mi napadlo kontaktovat ho ze som to nedostala ale on aj ja mame tracking number-sledovacie cislo zasielky a zneho je jasne ze je to na slovensku...

mya123

ano bolo to posielanie cinskou postou airmailom,cakala som an to mesiac,je to jedno ako je to posielane prechadza to tak ci tak colnym uradom,ale vobec netusim ci otvaraju kazdy balik alebo si to len nahodou porozbaluju a robia ztoho problemy...

lost

mimochodom, aj Cina samotma musi mat exportnu kontrolu, zaujimave ze to tam preslo..

(jeden kamos si objednaval fake nokiu, ale nepustili mu to von z ciny.. preto mi to napadlo)

lost

"Znackovy" vyrobca sa moze ohanat, ze mu to krati zisky :)

Lenze je buran.. Ak nemam zaujem kupit original za 300eur, tak ho nekupim tak ci tak, ale kupim si nieco za 30eur, coho kvalita je rovnaka atd..

To je ako Apple - dal si patentovat OBLDZNIK!! iPhone..

To je uz sila :) nieco ako keby som si dal patentovat Koleso..