Chcela som sa spýtať,či máte niekto skúsenosť so zadržaním kabelky na colnici,poslala som im už aj výpis platby z Paypalu ale neviem čo mám ďalej robiť.Internet a bazary sú plné fejkov,tak ako im to teda prešlo cez colnicu?
Fake kabelka
este mi povedal do telefonu ked som sa ho spytala ze ci sa to neda odoslat naspat,tak povedal ze sa budu tvarit ze to neotvorili a odoslu to naspat a nech sa dohodnem s predavajucim nech mi vrati peniaze,ale nic sa urcite odosielat naspat nebude a ja neuvidim ani peniaze
hlavne ze prachy ostanu v čine. to je teda rozum. a okradneme nasho občana.
naopak, mal by sa tovar zhabat, od cinanov, ale miesto ničenia by sa mal predavat a peniaze sa pouzit na verejne ucely, zdravotnictvo, skolstvo.
a co ma po tom ze je to fake? nech si to riesia cez sudy, a nech nechaju moje prachy na pokoji - no nie? co ty si porusila? aky zakon?
no tie diskusie na forach som si citala aj ja ale nikde som sa nedopracovala vlastne k odpovedi ci vobec niekto svoju objednavku ziskal z colnice
aj tak su skorumpovani,kontaktovala som jednu holku co predava repliky na internete a ta mi odpisala ze tiez jej zhabali baliky a ze uz chodi na kabelky len do nejakych skladov kde to predavaju ludia ktori maju podplatenych colnikov....
toto je dobre:
necital som to, ale napadlo mi nieco, zasiel by som na colnicu a opytal sa ich, v com je problem, ak by ukazali na logo, ze je falosne, chytil by som ho a odtrhol, potom sa ich spytal znovu, kde je problem tentokrat?
museli by mi ju dat :D !!!!!!!!
no dobre, a co zakon o ochrane spotrebitela? niekto to vyrobi, ty to zaplatis a oni to znicia?