Chcela som sa spýtať,či máte niekto skúsenosť so zadržaním kabelky na colnici,poslala som im už aj výpis platby z Paypalu ale neviem čo mám ďalej robiť.Internet a bazary sú plné fejkov,tak ako im to teda prešlo cez colnicu?
Fake kabelka
no len ci na teba nerobia len bububu
opytaj sa beskyda, on je pravnik, sem tam sa tu zjavi na fore.
ja by som sa stazovala,ale ked som telefonovala a povedal mi ze potrebujem mat pravnika a neviem co a ze mozem dostat pokutu az do vysky 3300eur tak to mozem akurat tak nechat tak,viem ze tu kabelku a peniaze uz nikdy neuvidim ale aj tak ma stale zaujima ako je mozne ze sem tie ostane fejky len tak prejdu cez colnicu....
niekto sa na vianoce potesi ze ma takmer znackovu kabelku pod stromcekom :)
chod sa stazovat. ved fejky tu bezne nosi hocikto, nepredavas to. kupovat to nie je predsa zakazane.
no takze volala som tam ale je to bez sance,oni co si tam nahrabu to si aj podelia neverim tomu ze sa to vsetko likviduje....
skus ich ich nejako obkecat, ze idu Vianoce je to darcek pre mamu, ze je to 1 kus, pre vlastnu spotrebu, ona si vybrala vzor, ze ste nevedeli, co to je za "znacku" bla, bla, ved si zena :)))
mam to do BA daleko a nakoniec tam pridem a povedia mi ze mi to nedaju :)
ide konkretne o Louis Vuitton Alma a to som im ochotna zaplatit aj dph ktore sa plati ak je tovar v hodnote nad 22eur,poslali mi aj tel.kontakt tak este vyskusam zavolat ze co mi povedia
nuz pri velkoodbere su zrejme dohody na colncii, ty mi pustis tovar a zo zisku skasnes tolko a tolko percent, o co inak ide LV? gucci? dior, juicy couture, alebo kvoli akej robia halo, no je hadam jasne, ze original nebude pod 1000 eur pri vacsich znackach