Aký som

Príspevok v téme: Aký som
blackbirt

Mám už pred tridsiatkou a stále nedokážem sexovať, ľudia čo ma poznajú mi vravia že som mohol mať veľa dievčat no ja nemôžem. Ak by som chcel mať dieťa tak samozrejme že áno, aj v manželstve určite. No ak chcodím s babou tak ma nechá lebo nemá sex. Cítim sa hrozne ak mi tam ide s ústami, človeka ktorého milujem si veľmi vážim, nemusí sa pri mne hneď vyzliekať. Príde mi to že sa ponižujú, aj keď mi povie že to potrebuje. Lenže takto ma každá stále nechá, neviem z toho von.

bella12

blackbird, len zostaň taký, aký si, nie si nenormálny. Raz stretneš tú pravú a ona bude na Teba hrdá. Je smutné, že v dnešnej dobe sa považuje za normálne spať s niekým, koho človek ani poriadne nepozná. Ak Ťa dievčatá nechávajú kvôli chýbajúcemu sexu, nemáš za čím ľutovať, taký vzťah by bol postavený na hlinených základoch. Nevzdávaj sa, skôr či neskôr sa v Tvojom živote objaví také dievča, po akom túžiš a len Ty budeš vedieť, aký drahokam si našiel.

Laurina22

Dobre Macca prepac

Hadzem ti gulu do hlavy...ale neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to srandujem...To malo byt Lostovi:-))))

Macca

Na vine je aj ten co sa brani, pretoze len priklada drevo do ohna. Takze prosim reportovat a ignorovat. Zlate pravidlo tohto fora :o)