Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

sedmikraska

Dievcenske meno amalia je nadherne a moje meno sa mi tiez paci, je krasne obycajne a neskodne- Jana, som v zahranici a tu mi pisu Yana a to sa mi paci este viac, no a chlapec Martinko po tom mojom, aby som mala dvoch

mirica

každé meno je pekné, ale tiež každé niečo nesie skúste si pozrieť napr. stránku www.juli.sk sú tam krstné mená a každé má akýsi význam, možno tam niečo niektorá nájdete..papa

jejke

sweet berrie,mas podobny vkus ako
ja a nebola si nahodou niekde v zahranici....
ale osobne si myslim ze k rozpravkovym
Matko a Kubko viac pristane
vila Olinka,,,...co ovciam pri dojeni nekvaka vlnu...ale ked ju chceli ustipnut na licko....!"alebo ridzoslovenske
Juraj ako Janosik, Zuzana(Hraskovie), Adam (Sangala) Alzbeta(Batoricka,nie prave Slovenka...s velky S)
Tomas,Lukas,Terezia, Kristina...mne sa paci Katka Katusa a dnes to meno uz vobec nepocut....
jedna moja znamaked bola tehotna, navstivila numerologa a podla terminu ktory mala jej poradil akym pismenom by malo mena dietatka zacinat...vraj s takym inicialom mu bude v zivote lahsie takisto vraj bude dieta so svojim menom spokojne...

ja teda nepoznam ludi ktorym by sa ich vlastne meno pacilo, ale mozno taki existuju...

Najčítanejšie články