Ja som mala prvého partnera ako 28ročná a mala som len dvoch sexuálnych partnerov. Jeden bol exmanžel, druhý taký, kde išlo len o sex a stretla som sa raz, lebo mi to chýbalo. Je tu niekto zo žien, ktorá začala neskoro a mala 1 či 2 sexuálnych partnerov? Lebo ja sa za to veľmi hanbím a to ma blokuje a som napätá až útočná k mužom.
kedy a koľko
chladomor, ty si evidentne nepochopil, o co nasej macke ide :-DD
Ona totiz zufalo hlada vztah a sex, sex a vztah. S muzom.
Biela mačka: Vykašli sa na ľudí. Vidíš predsa, že ti nemôžu dať to po čom túžiš. Si jednoducho iná a keď s tým nechceš nič robiť, nič sa nezmení. Z príspevkov, ktoré ťa označujú za nenormálnu cítiť niečo ako škodoradosť, že "aha ja som normálny a mám sa fajn a ty nie, haha". Nechaj ich tak, nech sa vo svojej normálnosti vytešujú, koľko len chcú. Ak medzi ich životné priority patrí bezhlavo sa naháňať za opačným pohlavím za účelom plodiť ďalších ľudí, ktorí tiež nebudú robiť nič iné len žrať spať a rozmnožovať sa, tak prosím.
Tebe však nikto nekáže byť ako oni. Môžeš byť čím len chceš, na to máš slobodnú vôľu.
To že máš nepríjemné pocity z nenaplnenia tvojich emocionálnych potrieb je len pozostatkom určitých vzorcov správania sa, ktoré si zdedila po svojich primitívnych predkoch. Emócie sú len produktom evolúcie. Tvoja túžba po vzťahu je len podvedomý mechanizmus, ktorí ťa má motivovať rozmnožovať a odovzdávať ďalej svoje gény. V priebehu evolúcie sa vyvinuli takéto mechanizmy, keďže ich nositelia sa častejšie rozmnožujú, čo je najhlavnejšia evolučná výhoda.
Skús nad tým pouvažovať možno aj takto a potom prehodnoť svoje priority. Zmyslom tvojho života nemusí byť predsa len rozmnožovanie sa. Nenechaj sa ovládať zverskými pudmi ako väčšina ľudí.
V prvom rade si inteligentná bytosť s vlastnou vôľou až potom si človek a až potom žena.
macicka, vies co urob, ked pojdes najblizsie medzi ludi? Pred odchodom sa postav pred zrkadlo, troska roztiahni usta a nadvihni kutiky, dolezite je pri tom mierne prizmurit oci. To je take cvicenie a vola sa to USMEV.
biela macka, ty by si sa mala premenovat na cierna macka
biela macka, a nam je luto, ze nevies pochopit to, ze ked sa takto budes k muzom spravat, tak ta urcite chciet nebudu
biela macicka, toto vie pochopit KAZDY normalny clovek, aj my, ale problem je, ze o 5 minut napises, ze chlapi su piiiiiiip nedokazem to skopirovat, lebo je to tak hnusne, ako si ich nazvala a zacnes im nadavat
takze problem je niekde inde
maoam, niektori ludia proste miluju stereotyp, s tym nic nenarobis
ale veď ja viem, že vás s tým rozčuľujem, ale viete, ako ma to trápi? Takmer každú noc zaspávam s plačom a mám strach, že už nikdy v živote ma žiadny muž ani len neobjíme, nepobozká, nepohladí po vlasoch a o iných veciach ani nehovorím..nikdy mi žiadny muž úprimne nepovedal ľúbim ťa, no možno ex, ale ten to hovoril len tak...ako toto neviete pochpoiť, tak mi je vás ľúto
ako moze mat len JEDNU temu, stale to iste, cele roky, vsak kazdy jeden clovek ma aspon par veci, ktore riesi, alebo ktore ho zaujimaju, ktorym sa venuje...
Mna by zaujimalo, z coho zije, kde pracuje..